ka-kav fra-jer!

Srpkinje su godinama uzdisale za njim: Poznati glumac danas je NEPREPOZNATLJIV – ali i dalje ga nijedna ne bi odbila

0

Dok su mu se divile žene iz celog sveta, on je brakom krunisao svoju ljubav sa jedinom ženom koju voli još od osamdesetih

Karlos i Gabrijela Solis bili su urnebesni par za koji su svi navijali u seriji Očajne domaćice
Karlos i Gabrijela Solis bili su urnebesni par za koji su svi navijali u seriji Očajne domaćicefoto: Photo 12 / Alamy / Profimedia

Serija "Očajne domaćice" jedan je od najvećih televizijskih hitova 21. veka, a kada se premijerno emitovala od 2004. do 2012. godine na svetu nije bilo mnogo većih zvezda od glumaca koji su igrali u njoj.


Naviše se, naravno, pričalo o damama koje su nosile glavnu radnju, ali i njihovi supruzi i ljubavnici bili su i te kako zapaženi.

 

Među omiljenim parovima bili su Gabrijela i Karlos Solis, koje su maestralno odigrali Eva Longorija i Rikardo Čavira.

 

1 / 5 Foto: Kiara - Disney and More, Youtube Printscreen


Latinoamerički glumci bili su nezaboravni kao svadljivi, ali beskrajno zaljubljeni bračni par koji ima mnogo problema i, uvek, oseća mnogo strasti jedno prema drugom.

 

 

Dok je trajalo snimanje serije, fanovi su vatreno navijali da se Eva i Rikardo i zaista zaljube, ali oni su ostali samo dobri prijatelji. Dok je glumica tada bila u braku s belgijskim košarkašem Tonijem Parkerom, Rikardo Antonio Čavira bio je u 18-godišnjoj vezi sa Marseom Dicel pre nego što ju je zaprosio tokom snimanja serije.

 

Venčali su se 2007. godine i zatim dobili sina Tomasa i ćerku Belen, a danas važe za jedan od najstabilnijih holivudskih parova.

 

Karlos iz Očajnih domaćica je sa jednom ženom još od osamdesetih
Karlos iz Očajnih domaćica je sa jednom ženom još od osamdesetihfoto: Martin Sloan / Avalon / Profimedia

Iako je za svet on ostao Karlos Solis iz "Očajnih domaćica", Rikardo Čavira ima iza sebe vrlo dugu i uspešnu karijeru. Zabeležio je niz važnih uloga u pozorištu, snimio je više holivudskih filmova i ima mnogo uloga u uspešnim televizijskim serijama.


Inače, iako se obično trudi da se ne eksponira previše u medijima, on nije odoleo da u oktobru 2019. godine ne prokomentariše slučaj svoje koleginice iz čuvene serije. Naime, nakon što je glumica Felisiti Hofman osuđena na kratku zatvorsku kaznu zbog podmićivanja administracije jednog koledža kako bi se njena ćerka nezasluženo upisala, Rikardo je na Tviteru pisao kako je trebalo da bude strože kažnjena.

 

Karlos iz Očajnih domaćica ima iza sebe uspešnu karijeru
Karlos iz Očajnih domaćica ima iza sebe uspešnu karijerufoto: Kiara - Disney and More, Youtube Printscreen

U poslednje vreme o Rikardu se priča zbog serije "Istinu govoreći", a kada se u januaru pojavio na promociji ovog ostvarenja, mnoge obožavateljke Karlosa Solisa ostale su bez daha.

 

Glumac više nema gustu i crnu bradu, te ga mnogi možda ne bi prepoznali "iz prve", ali godine koje su prošle od "Očajnih domaćica" ostavile su jedva primetan trag, pa bi mu malo koja odolela...

 

Rikardo Antonio Čavira (Karlos iz Očajnih domaćica) - najnovija fotografija
Rikardo Antonio Čavira (Karlos iz Očajnih domaćica) - najnovija fotografijafoto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

makonda-tracker