sećate se nje?

"OVAKO SE OSEĆAM U TELU STAROM 55 GODINA!" Čuvena "očajna domaćica" svojim izgledom pokrenula LAVINU komentara (FOTO)

2

Bondova i Supermenova devojka, ali i "očajna domaćica", glumica Teri Hačer, poznata je, pored svojih uloga, po atraktivnom izgledu. Ona je pre nekoliko meseci napunila 55 godina, ali to po njenom izgledu niko ne bi rekao!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njena linija je zavidna, a ona pokazuje na društvenim mrežama redovno svoje isklesano telo. Tvrdi da to čini kako bi druge podstakla da vežbaju, a ne da bi prikupljala komplimente!

"Vežbanje je postalo izvor dobrobiti, a ne samo sredstvo da dobro izgledate goli. Zašto onda objaviti sliku u bikiniju? Pa, moja je istina da se u telu starom 55 godina zapravo osećam oslobađajuće. Napokon sam našla način kako da se osećam ugodno u vlastitoj koži. Možda ne svaki dan, ali puno njih", otkrila je ona u opisu fotografije koju je postavila na svoj Instagram. 

 



U čemu je njena tajna?

 

"Najlepše se osećam kad sam najbliže sebi i onome što jesam. Kada se brinem o sebi, jedem ispravno, vežbam, kreativna sam i družim se sa zajednicom ljudi do koje mi je zaista stalo - sve te stvari vode prema samoprihvatanju", otkrila je glumica za časopis Marie Claire.

 

A koja je njena najveća tajna protiv starenja kože?

 

Pije tri litra vode dnevno! Teri smatra kako je upravo to učinilo radikalnu razliku za izgled njene kože. "Učinila sam to po savetu nutricioniste i već nakon nedelju dana me toliko mojih prijatelja upitalo: Šta radiš svojoj koži? Izgleda neverovatno. Naravno, uz to kombinujem vežbanje i pravilnu ishranu kako bih se osećala što bolje."

 

foto: Profimedia

 

"Nakon menopauze osećala sam se kao da vežbanje održava moje telo onakvim kakvim sam želela. Bila sam snažna i imala sam energiju, psihički i fizički", objašnjava. "Držim se i protivupalne ishrane, koja ne uključuje pšenicu, nema mlečnih proizvoda, nema šećera, nema alkohola, nema kafe i nema zabave", otkriva Teri i priznaje:

 

"Samo se šalim. Zaista je zabavno osećati se dobro - isplati se."
 

 

makonda-tracker