preljuba ili... nasilje?!

Spekuliše se da je ŽRTVA NASILJA: Megan Foks posle raskida podelila fotografiju zbog koje fanovi strepe

0

Glumica Megan Foks obrisala je svoj nalog na Instagramu, a pre toga ostavila niz "dokaza" koji upućuju na to šta se zaista desilo između nje i njenog (bivšeg) verenika.

Megan Foks i Mašin Gan Keli su se verili u januaru prošle godine.
Megan Foks i Mašin Gan Keli su se verili u januaru prošle godine.foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Američka glumica Megan Foks (36) juče je podgrejala sumnje svojih fanova da je raskinula veridbu sa muzičarem Mašin Gan Kelijem (32).


Podsetimo, njih dvoje su u vezi od 2020. godine i svi su ih zvali najkontroverznijim parom u svetu poznatih zbog svojih bizarnih izjava i intervjua, a prošle godine su se i verili.

 

I dok su svi očekivali da čuju planove za svadbeno veselje, izgleda da su nesuglasice između njih dvoje bile veće od ljubavi.

 

Megan Foks je juče izbrisala svoj profil na Instagramu, a pre toga je svojim potezima ubacila "crv sumnje" svim pratiocima da je njenoj vezi sa muzičarem došao kraj.


Podsetimo, njih dvoje su viđeni zajedno na jednom događaju u Arizoni, a samo nekoliko sati kasnije na Instagramu glumice se odigrala prava drama.

 

Ni jedno ni drugo nisu zasad komentarisali niti se oglasili o raskidu, ali su brojni glumičini fanovi na svoj način interpretirali i protumačili najnovije poteze Megan Foks.


Američka glumica je pre svega izbrisala sve zajedničke fotografije sa verenikom, a u to spada i objava njihove veridbe o kojoj se mnogo pričalo što je samo doprinelo glasinama o raskidu.

 

  • Verenik je prevario sa gitaristkinjom?

 

Mogu da osetim ukus beščašća, u tvom je dahu – napisala je Megan ispod serije selfija koje je okačila.

 

S obzirom da se pisalo o navodnoj prevari Meganinog verenika sa gitaristkinjom Sofi Lojd, ovi stihovi koje je glumica napisala mogu da otkriju mnogo toga.

 

  • Nasilje?

 

Međutim, ono što je fanove još više zabrinulo jeste niz selfija ispred ogledala u kupatilu koji mogu da otkriju više nego što smo mislili.

 

Iza glumice se nalazi poster o nasilju u porodici, pa su se na društvenim mrežama pojavile brojne glasine da je možda došlo do nasilja tokom njene veze sa Kelijem.

Pratiocima nije promaklo ni pismo koje gori u nizu poslednjih objava glumice na Instagramu.


Interesantno je da je pre nego što je obrisala svoj profil na Instagramu, Megan Foks pratila samo glumca Timotija Šalamea, Harija Stajlsa i poznatog rivala njenog (bivšeg) verenika Eminema.

 

makonda-tracker