dopada li se vama?

40 godina je izgledao IDENTIČNO, a onda se preko noći promenio: Legendarni glumac ima novi imidž i niko nije oduševljen

0

"Jadnik misli da izgleda mlađe, a izgleda smešno" jedan je od komentara na Tviteru

Tom Kruz u kultnom filmu Top Gun
Tom Kruz u kultnom filmu Top Gunfoto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Američki glumac Tom Kruz (60) oduvek važi za muškarca koji, jednostavno, ne stari.


Na njegovom licu vidi se tek poneka bora, u izvrsnoj je formi, a mnogi koji su gledali film Top Gun: Maverick iz 2022. kažu da su na trenutke imali da osećaj da gledaju prvi, originalni Top Gun iz 1986. Razlog: Tom Kruz koji izgleda maltene isto kao tada!


Često se u prošlosti spekulisalo da Tomu Kruz nije strana estetska hirurgija i da povremeno ode na ubrizgavanje raznih filera, ali je jasno da je on čovek koji brine o sebi, budući da i dalje ne koristi pomoć kaskadera i sam izvodi vratolomije u svojim filmovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tom cruise (@tomcruise01550)


Sada se, međutim, pojavio u nešto drugačijem izdanju, a iako i dalje izgleda vrlo mladoliko – ovo je verovatno prva velika promena otkad znamo Kruza.


Glumac je juče u Los Anđelesu prisusvovao zabavi posvećenoj umetnicima nominovanim za Oskara, gde se družio sa Kolinom Farelom, Kejt Blanšet, Ostinom Batlerom, Džejmi Li Kertis...

 

Ose pojavio u vrlo elegantnom teget odelu, sastavljenom od sakoa, prsluka i pantalona, a svima je zapalo za oko da je rešio da promeni imidž.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

 

Kruz je, naime, bio vrlo preplanuo, a uz to je imao i podužu i nehajno razbarušenu kosu koja je padala ispod njegove kragne.

 

Njegovi fanovi nisu preterano oduševljeni, pa se mogu pročitati komentari: "Zašto je Tom narandžast?",  "Mogao je i da se očešlja", "Umesto što izigrava dečka, nek prestane da trpa svašta u lice i bude normalan čovek od 60 godina", "Jadni Tom Kruz misli da izgleda mlađe, a izgleda smešno"...


Ipak, njegovo široko nasmejano lice i dalje je tek prošarano ponekom borom, što je prilično neverovatno za čoveka od 60 godina, a estetski hirurzi godinama spekulišu šta sve Tom Kruz radi da bi sačuvao mladolik izgled.

 

Tom Kruz uvek izgleda fenomenalno
Tom Kruz uvek izgleda fenomenalnofoto: Shutterstock / Jaguar PS

Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica – rekla je hirurškinja Najla Raja 2021, nakon što je glumac viđen na jednoj utakmici blago otečenog lica.


Tom Kruz je, inače, nominovan za Oskara kao producent filma Top Gun: Maverick, a šuška se da je pomalo razočaran što ne konkuriše i za najboljeg glumca godine.

 

 

makonda-tracker