bila je kratka i jasna

Kako Džej Lo "disciplinuje" muža? Otkriveno šta je Dženifer rekla Benu Afleku na SNIMKU KOJI JE NASMEJAO SVET

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Baba Visnja

08-02-2023 12:31h
Leceni alkoholicari ne smeju da liznu alkohol nikad vise u zivotu. Oni ne mogu da popiju samo jednu-dve jer je to ogroman izazov za njih. Svaka zavisnost je takva. Secam se da je moj otac ostavljao duvan citav svoj zivot, i da mu se uvek vracao sa "sad vise ne pusim, evo sad cu samo ovu jednu"... Dok jednog jutra nije vise mogao da prica pa su mu pronasli kojesta nalepljeno na glasnim zicama, od duvana.

Uz supstance kao sto su droga i alkohol idu teska depresija kad su trezni. Ben izgleda grozno, ko zna u kojoj je fazi zdravstvenoj. Moguce je da je JLo dopzdilo da ima posla sa pijandurom i kockarom.

Sto se bilo kojih poroka tice, uvek je bolje ne ulaziti u to, nego se posle boriti rukama i nogama da izadjes, jer mnogo ne izadju. Mnogi, mnogi ne izadju. Nije to zezanje. Zabavno je dok se ne navuces, a kad se navuces vise nije zabavno uopste. Par meseci zabave (ako i toliko) za muku do kraja zivota.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: