Bezobrazna šala

Nema zvezde koja nije vrisnula od smeha: Princu Hariju se NEMILOSRDNO RUGALI na dodeli Gremija

0

Voditelj dodele Gremi nagrada Trevis Noa se tokom programa našalio na račun princa Harija.

 

Trevor Noa je bio zadužen da vodi program
Trevor Noa je bio zadužen da vodi programfoto: KEVIN WINTER Getty images Profimedia

Najveće muzičke zvezde okupile su se u Kripto areni u Los Anđelesu u noći između nedelje i ponedeljka na dodeli pretižnih Gremi nagrada.

 

Voditelj i poznati komičar Trevor Noa se zarad šou programa tom prilikom šalio i rugao na račun brojnih zvezda, a najviše pažnje izazvale su reči upućene vojvodi od Saseksa


Princ Hari je u svojoj novoj knjizi iskreno govorio o tome da mu je penis se "smrzao" tokom puta na Severni pol. Voditelj Gremija spremno je ismejao ovo otkriće princa Harija u svojim memoarima, rekavši da on pati od „smrznutog“ penisa.


Ova bezobrazna šala nastala je kada je 38-godišnji južnoafrički komčar predstavljao britansku zvezdu Džejmsa Kordena na bini.

 

- Džejms Korden je 12-struki dobitnik Emija i voditelj emisije The Late Late Show. On je takođe živi dokaz da muškarac može da se preseli iz Londona u Los Anđeles i da ne priča svima o svom promrzlom penisu - izjavio je Noa na bini, aludirajući na to da je Hari živeo i u SAD i u Britaniji.

 

Megan i Hari
Megan i Hari foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nakon toga društvene mreže su se usijale, a mnogi su ovo videli kao veoma duhovitu opasku.

 

- Mnogo ljudi je propustilo šalu na račun princa Harija. Bilo je baš smešno - komentar je jednog od gledalaca ceremonije.


Bilo je i onih koji su smatrali da bi se vojvodi od Saseksa ova šala svidela.

 

- Siguran sam da je Hariju bio smešno. Ima dobar smisao za humor - komentarisali su gledaoci.


Nekima je to bio i najbolji momenat večeri.

 

- Da li je Trevor Noa upravo omalovažio princa Harija dok je predstavljao Džejmsa Kordona? Iskreno, to je vrhunac cele ceremonije za mene - zaključio je jedan od fanova.

 

Hari se baš dobro smrzao tokom puta na Severni pol
Hari se baš dobro smrzao tokom puta na Severni pol foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

U svojim eksplozivnim memoarima, vojvoda od Saseksa priznao je da je bio pogođen ranim stadijumima promrzlina tokom Vilijamovog i Kejtovog venčanja u aprilu 2011. To je usledilo nakon njegove ekspedicije pod nazivom "Hodanje sa ranjenicima" od 200 milja u martu 2011. u kojoj je krenuo na put do Severnog pola zajedno sa četvoricom bivših vojnika koji su povređeni u Avganistanu.

 


Promrzline su mu tada, kako tvrdi, zahvatile obraze, uši i genitalije Dok su Harijeve uši i obrazi brzo zacelili, on se još oporavljao od povreda genitalija kada je prisustvovao venčanju svog brata. U memoarima, princ Hari je takođe otkrio da je nanosio kremu Elizabet Arden na svoj penis nakon što mu je to preporučio prijatelj.

 

Na dodelama Gremi nagrada veliku pažnju je izazvala haljina Džej Lo, koja je na ceremoniju došla sa Benom Aflekom, kao i trenutak kada se Adel upoznala sa svojim omiljenim glumcem. 

 

 

makonda-tracker