svetska slava preko noći

I MAJLI SAJRUS SE JAVILA DAMIJANU DAVIDU! Pobednici Evrovizije ispričali kako sada izgleda njihov život

0

Nakon što su Evropljani ostali hipnotisani italijanskim bendom koji je pobedio na Evroviziji, otkrili su ih i Amerikanci — i to ne bilo koji...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Italijanska rok grupa "Moneskin" ovogodišnja je muzička senzacija na svetskom nivou, a nakon pobede u Roterdamu, gde je održana Evrovizija, Damijano David, Tomas Rađi, Itan Torkio i Viktorija de Anđelis planiraju evropsku turneju.


Pored toga što su oborili brojne rekorde i preko noći postali svetske zvezde, oni su doživeli veliku čast — da im se jave umetnici čiji rad cene.

 

Neki od umetnika kojima se najviše obraćamo pohvalili su nas i rekli da nas vole. Imali smo poruke od benda Franc Ferdinand i Majli. Da, ta Majli Sajrus! Moraćemo da je ubedimo da radi sa nama. Možemo joj poslati stotine tekstova na Instagramu — pohvalila se Viktorija.


Članovi grupe nedavno su podelili snimak na kojem izvode Majlinu pesmu Midnight Sky, a američka pop zvezda objavila ga je na svom profilu na Instagramu i poručila da su oni njeni novi najbolji prijatelji.

 


Frontmen Damijano David je rekao da sada imaju priliku da sarađuju s najboljima na planeti, a potom se našalio na račun njihove novostečene slave i njihove namere da ostanu skromni.

 

1 / 8 Foto: Instagram


Čitav svet oko nas se promenio očigledno i sada imamo priliku da radimo sa najboljim profesionalcima na svetu. Ali iza scene nismo toliko ozbiljni kada moramo da postavimo zahteve. Tražim flašu vode — sa slamkom! — rekao je pevač.
 

 

makonda-tracker