uznemirujuća priča

U Plejboj vilu je ušla sa 6 godina, imala je aferu sa zečicom: Traumatično detinjstvo žene koja je odrasla u KUĆI GREHA

0

Čuli smo mnogo ispovesti devojaka koje su nekada živele u Plejboj vili, ali ova priča je jedna od najpotresnijih

foto: EPA/JASON SZENES
foto: EPA/JASON SZENES

Dženifer Sadžinor danas ima 51 godinu i radi kao agentkinja za nekretnine. Deluje zadovoljno svojim životom i onim što je od njega napravila, ali ne može da se ne osvrne na svoje traume, o kojima je pričala u dokumentarnom serijalu "Tajne Plejboja".


Kada je imala samo šest godina, prvi put je kročila u Plejboj vilu u Los Anđelesu, najpoznatiju kuću greha na svetu. Kako je priznala, tada je ovo luksuzno zdanje na Holmbi hilsu, u blizini Beverli hilsa, videla kao "čarobno kraljevstvo".

 

U poznatu vilu došla je zbog svog oca dr Marka Sadžinora, koji je bio lični lekar Hjua Hefnera, osnivača i vlasnika magazina Plejboj. Njen otac imao je u vili nadimak Dr Filgud zbog tableta koje je propisivao Hefneru, a devojčica je uživala u magičnom zamku: u školu je išla limuzinom, batleri su joj ispunjavali sve želje, uživala je u Hefnerovom privatnom zoološkom vrtu, jela je slatkiše do mile volje, vlasnik Plejboja ju je gledao kao svoje dete, uživala u sobi za igru...

 

Dženifer Sadžinor
foto: The Doctors, Youtube Printscreen

Zato nije imala loša očekivanja kada se sa 11 godina njena porodica uselila u Plejboj vilu, ali ubrzo je otkrila sav njen mrak. U dobro poznatoj kući provela je veći deo svog detinjstva, a danas je uverena da je ovo nesvakidašnje iskustvo u velikoj meri oblikovalo njenu budućnost, o čemu je pisala u svojoj knjizi "Igralište: Detinjstvo izgubljeno u Plejboj vili".

 


Trebalo mi je mnogo vremena da progovorim o tome šta sam doživela tokom odrastanja i kako se osećam zbog toga. Imala sam osećaj odanosti prema ovom krugu, u koji sam gurnuta vrlo mlada. Nisam želela da prekinem svoju lojalnost jer sam znala da ću doživeti ozbiljne posledice – istakla je Dženifer.


Isprva je sve bilo idilično, a Plejboj zečice bile su Dženifer zamena za majku. Zajedno su se oblačile u lepe haljine i vozile rolere na teniskom terenu, a Hefner joj je bio kao drugi otac.

 

Imala sam toliko srećnih uspomena sa Hefom... Sećam se kako sam sedela u tatinom krilu dok su Hef i on igrali tavlu – ispričala je.

 


Međutim, kada je ušla u tinejdžerske godine, stvari su počele da se menjaju.


Hef se ljubio otvorenih usta, kao francuski poljubac. Uvek sam mislila da je čudno da tako ljubi neko ko ti je kao stric, ali tata mi je rekao da ljudi to rade kad se vole – prisetila se Sadžinorova.


Kako je odrastala, gledala je mnogo primera omalovažavanja žena i njihovo svođenje na seksualne objekte. Devojke su ismevali zbog toga kako izgledaju, a to se odrazilo na Dženiferinu sliku o samoj sebi. Da stvar bude gora, u svemu je učestvovao i njen otac.


Dresirana sam da na žene gledam kao da su roba. Tata mi je govorio da pripazim da se ne bih ugojila u predelu kukova. U mladosti je dosta pričao o maminom i mom telu – kaže ona i priznaje da je prvi estetski zahvat imala sa samo 15 godina.

 

Hju Hefner
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia


Iako je još uvek bila nezrela, sa seksualnošću se susrela vrlo rano, a kao tinejdžerka je umela da se iskrade iz svoje sobe da bi posmatrala Plejboj zečice kako se zabavljaju sa Hefnerovim gostima.

 

Bila sam znatiželjna po pitanju toga šta se dešava na kraju hodnika, videla sam devojke kako rade neke stvari o kojima nisam znala ništa. Gledala sam ih gole s muškarcima koji su bili svuda okolo. Videla bih ih na sve četiri kako konzumiraju drogu. To me je uplašilo – priznala je Dženifer i dodala da je tada pomislila da nikad ne želi da bude "kao te devojke koje trče okolo kao životinje".


Međutim, otvorenost i atmosfera Plejboj vile umeli su ponekad da budu vrlo privlačni, pa se Dženifer kao tinejdžerka zaljubila u jednu od Hefnerovih devojaka.

 

Hju Hefner
foto: Keystone Pictures USA / Alamy / Alamy / Profimedia

Kad sam imala 15 godina, zaljubila sam se u jednu od Hefovih devojaka. Osećala sam se vrlo osnaženo jer sam bila tako mlada. Vremenom smo se zbližile, ona je bila neko ko je vrlo mlad pobegao od kuće... Jedne večeri večeri je naručila daikiri i jedna stvar je vodila drugoj, pretpostavljala je da sam veća bila s devojkom... – prisetila se. – Nisam mislila da u tome ima bilo čega lošeg.

 

Hefnera nije bilo briga što sam imala aferu s njegovom devojkom. Znali su jer su kamere bile svugde.

 

Ova veza trajala je sve dok Dženifer nije napunila 17 godina, kada je i sama pozvana u Hefnerovu spavaću sobu.

 


Ušla je i u krevetu zatekla vlasnika Plejboja s devojkom, ne shvatajući zbog čega je ona tu. Tada se prvi put suočila sa spoznajom da je Hefner ne gleda kao svoje dete, a nakon što j njegova devojka briznula u plač, spasila se onoga što je mislila da je neizbežno.

 

Kako je Dženifer Istakla, ovo iskustvo ostavilo je na nju ogromne posledice, a danas živi sa posttraumatskim stresnim sindromom.

 

 

makonda-tracker