emotivna objava

SREĆU JE SADA NAŠLA PORED MLADOG INŽENJERA: Udovica slavnog mogula se prisetila 60 godina starijeg pokojnog supruga

0

Udovica vlasnika Plejbojevog carstva Kristal Hefner prisetila se svog pokojnog supruga na treću godišnjicu njegove smrti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

"Tri godine. Teško je poverovati. Hvala ti što su uvek bio moj najbolji prijatelj, što si me naučio nežnosti i što si omogućio da se uvek osjećam posebno važnom i cenjenom, i to svih 10 godina. Biću ti zauvek zahvalna", napisala je Kristal na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira uz Hjua Hefnera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crystal Hefner (@crystalhefner) on

 

Kristal je u njegovom magazinu Playboy debitovala s 24 godine, a iako je razlika između nje i Hjua bila čak 60 godina, par se verio 2010. godine. Pre nje Hju je bio u braku s Mili Vilijams od 1949. do 1959. godine, pa sa Kimberli Konrad od 1989. do 2010. godine. Kristal i Hju su nameravali da se venčaju 2011. godine, ali svadba je otkazana četiri dana pre nego što je trebalo da bude održana. Par se kasnije pomirio i odredili su novi datum nakon što se on i službeno razveo od Kimberli.

 

"Kristal je bila njegov verni pratitlac. Bila mu je izuzetno predana", izjavio je za People jedan od njihovih bliskih prijatelja.

 

Poslednjih meseci Kristal je u zagrljaju inženjera Nejtana Levija, koji je ujedno i prvi muškarac s kojim su je snimili u javnosti nakon Hefnerove smrti. 32-godišnji Levi osvojio je njezno srce, a par provodi dosta vremena na romantičnim odmorima.

 

 

makonda-tracker