zgodni naslednik

Sin Hjua Hefnera živi život iz mašte: Seks nije ništa strašno, ja ga vidim drugačije nego većina

0

Kuper Hefner (26), koji će naslediti oca na čelu čuvenog lista, odrastao je okružen lepoticama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Moćno Plejbojevo carstvo koje je Hju Hefner ostavio iza sebe, neće propasti jer Hefnerov najmlađi sin Kuper već ima velike planove za budućnost. Iako ima samo 26 godina, Kuper je kreativni direktor u Plejboju, a utemeljitelj je i bivši direktor u novopokrenutoj medijskoj kući HOP - Hefner Operations & Productions. Uz to, on je i pripadnik kalifornijske vojne jedinice.

 

Svet šokiran postupkom Pamele Anderson: Isplakala se zbog smrti najvažnijeg čoveka u svom životu - a onda otišla na žurku (FOTO)

Istovremeno vodi prilično uzbudljiv život u slavnoj Plejbojevoj rezidenciji, pa ga na Instagramu prati 71.000 ljudi, a kako stvari stoje, na najboljem je putu da nasledi dobar deo očeve imovine koja ukupno vredi oko pola milijardi dolara.

 

foto: Profimedia

Kuper Hefner rođen je 4. septembra 1991. godine, a majka mu je Kimberli Konrad (55), bivša Zečica godine. Kuper ima godinu dana starijeg brata Marstona, a obojica su odrasli u Plejbojevoj rezidenciji poznatoj po razvratnim žurkama. Kada su ga jednom pitali kako je bilo odrastati u toj kući, odgovorio je:

Otkako je moja mama počela živeti sa tatom, sve je postalo krotkije. Na njeno insistiranje žurke su se pretvorile u nešto elegantnije sa obaveznim crnim kravatama."

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker