veličanstvena

Kad se ona pojavi – SVE STAJE! Ova žena je osvojila lepotana koji je trebalo da bude prvi Bond afričkog porekla

0

Šarmantni glumac za kog se godinama spekulisalo da je naredni Džejms Bond srećno je zaljubljen u ženu nestvarne lepote

foto: EPA-EFE/WILL OLIVER
foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Britanski glumac Idris Elba sinoć je bio jedna od najzapaženijih zvanica na dodeli nagrada Footwear News Achievement, gde mu je društvo pravila supruga Sabrina Daur Elba.


Dok je glumac nosio crno odelo koje je izvanredna mešavina klasičnog i modernog, njegova izabranica pojavila se u braon rolka-haljini dugih rukava.

 

U pitanju je drapirana maksi kreacija koja ističe njenu besprekornu figuru, a Sabrina je, kao i u svakoj prilici, sve opčinila svojom lepotom.

 


Somalijsko-kanadska lepotica i Idris zavoleli su se 2017. godine, a glumac je jednom prilikom ispričao kako je sve počelo – onako kako Sabrina hipnotiše svet na svakom koraku, očarala je i njega.


Jedinog slobodnog dana koji sam imao izašao sam. Bila je nedelja uveče. Otišao sam na žurku i ona je bila tamo, u pitanju je zabava pod imenom Slow Jam Sunday. Ugledao sam je i očarala me je. Ostalo je istorija – rekao je Idris u intervjuu za Vogue pre nekoliko godina.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN


Par se verio već sledeće godine, a venčali su se u Marakešu u aprilu 2019.
Elba, inače, godinama važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu, a njegov talenat i atraktivnost faktori su zbog kojih ga mnogi proglašavaju narednim i prvim tamnoputim Bondom.


Ipak, on je nedavno konačno demantovao da neće naslediti Danijela Krejga u ulozi tajnog agenta 007 Džejmsa Bonda.


Nemam mišljenje o tome ko bi sledeći trebalo da igra Bonda. Mislim da bi postavka mogla da bude odlična i radujem se njoj, ko god da je čini. Ali kada se pogledam u ogledalo, ne vidim Džejmsa Bonda – istakao je u intervjuu za The Wall Street Journal Elba.

 

 

makonda-tracker