životna priča

GLUMICA JE PARTNERA IZGUBILA NA SUROV NAČIN, A ONDA JE DOŠLA I BOLEST: Život Kristine Eplgejt je intrigirao publiku!

0

Na televizji je debitovala s tek nekoliko meseci, a pojavila se u reklamama zahvaljujući svojoj majci.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Kristina Eplgejt na vrhuncu slave se našla još u tinejdžerskim godinama, a zahvaljujući ulozi glupave Keli Bandi u seriji "Bračne vode" iz 90-ih godina i dalje ima legendaran status.

 

Kristina Eplgejt je rođena u Holivudu, u poznatoj porodici. Otac joj je bio muzički producent i šef jedne diskografske kuće, dok joj je majka pevačica i glumica. Njeni roditelji se se rastali malo nakon što se rodila, a nakon razvoda Kristinina majka bila je u vezi s muzičarem Stivenom Stajlsom.

 

Na televizji je debitovala s tek nekoliko meseci, a pojavila se u reklamama zahvaljujući svojoj majci. U filmskom svetu prvi put se pojavila u hororu "Jaws of Satan" kada je imala 10 godina, a do tinejdžerskih dana već je bilo jasno da će postati svetski poznata zvezda.

 

Uprkos slavi i poznatim ulogama Kristin život nije mazio. Iza nje su dve propale veze i borba s karcinomom dojke, ali glumica koja se inače profesionalno bavi i plesanjem često je isticala kako ju je sve to naučilo zdravijem i boljem načinu života.

 

 

S glumcem Džonatanom Skakeom, Kristina je bila u braku od 2001. do 2005. godine, a četiri godine kasnije se našla u zagrljaju muzičara Martina LeNoblea. Pred oltar su stali 2013. godine, a zajedno su dobili ćerku Sejdi Grejs.

 

Između ta dva braka imala je i burnu vezu s fotografom i ribarom Lijem Grivasom, a paru je problem stvarala njegova zavisnost o drogama.

 

2007. godine Kristina se vratila na male ekrane s prilično uspešnom serijom "Ko je Samanta?", ali ubrzo je saznala da se njen partner predozirao i to ju je slomilo.

 

Iza nje je i borba s karcinomom dojke, ali glumica je često govorila kako ju je sve to naučilo zdravijem i boljem načinu života. Eplgejt je jedna od onih lepotica koje stare prirodno i nemaju problema s tim, a svakim pojavljivanjem u javnosti oduševi sve obožavatelje i dokazuje da joj godine ne smetaju. Nije se preterano podvrgavala plastičnim operacijama i korekcijama, a od Keli bandi postala je oličenje ženstvenosti pa joj i danas svi dive.

 

Danas igra u seriji na Netfliksu pod nazivom "Dead to me", a obožavatelj isa velikim nestrpljenjem čekaju drugu sezonu.

 

 

 

makonda-tracker