oduzima dah

"Muškarci, je li toliko teško?!" Glumac KAO OD MAJKE ROĐEN ni u sedmoj deceniji ne prestaje da oduševljava žene

0

Popularni glumac igrao je u nekim od najvećih filmskih i TV hitova, ali i pored talenta najviše pažnje privlači atraktivnim izgledom

foto: Peloton / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Peloton / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prošlog aprila, američki glumac Kristofer Meloni (61) našao se u centru pažnje svetske javnosti jer su društvene mreže preplavile fotografije njegove – zadnjice iz svih uglova.


Atraktivni glumac, najpoznatiji po ulozi u seriji " Law & Order: SVU", spada u najatraktivnije holivudske zvezde, a sada je u intervjuu za People otvoreno pričao o svojoj novostečenoj slavi seks-simbola. Kako je istakao, titula "zaddy" – kako se u slengu nazivaju privlačni stariji muškarci, dopada mu se.

 

Zabavno mi je to – priznaje Meloni. – Ne znam da li još nekog atako zovu. Kada se tako nešto zalepi za vas, jednostavno morate da uživate u tome koliko možete. Ja imam 61 godinu i ja sam zaddy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)


On se ne libi da pokazuje svoje savršeno izvajano telo u svakoj prilici, a najveću pomamu među ženama izazvao je reklamom u kojoj vežba s tegovima i pored bazena bez odeće.


Kristofer je, inače, već 27 godina u srećnom braku sa Šerman Vilijams, s kojom ima dvoje dece – Sofiju (21) i Dantea (18), a ističe da njegova porodica prihivata ovaj njegov status iako deci nije uvek prijatno.

 

Kristofer Meloni
foto: Peloton / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Moja supruga je divna i ona to kapira. U stilu "Kakogod". S druge strane, moja deca se jednom mesečno pitaju "Zaista?" kada im prijatelji pošalju mimove o meni – kaže glumac.


Nakon što se Kristofer Meloni osvrnuo na ovaj aspekt svoje slave, mnogi su prokomentarisali da je on odličan primer brige o svom telu bez obzira na godine. "I žena, i deca, i fizička sprema", "Upoređujem ga sa svojim dekom i ne mogu da verujem da su vršnjaci", "Muškarci, je li toliko teško?"... neki su od komentara.

 

 

makonda-tracker