da li se šali?

Samo zahvaljujući OVOJ ULOZI spavala je s više od 200 muškaraca: Glumica sve nasmejala neočekivanim priznanjem

0

Ne samo što joj je ova rola donela svetsku slavu već joj ni među čaršavima nije bilo dosadno zahvaljujući upravo njoj

foto: Movie Clipz, Youtube Printscreen
foto: Movie Clipz, Youtube Printscreen

Američka glumica Dženifer Kulidž (60) ostvarila je veliki broj uloga u holivudskim filmovima i serijama, ali u srcima publike ona će verovatno zauvek ostati – Stiflerova mama.


U pitanju je njena rola u čuvenoj komediji "Američka pita", u kojoj je Kulidžova igrala majku jednog od glavnih junaka, i to atraktivnu ženu srednjih godina koja zavodi školskog prijatelja njenog sina. I danas se mnogi nasmeju zbog njene scene zavođenja 19 godina mlađeg momka, kog je odigrao Edi Kej Tomas, a za Dženifer ona je donela mnogo više od simpatija gledalaca.

 

Naime, kako je ona sada istakla, uloga Dženin Stifler, prve filmske tzv. MILF (eng. mom I'd like to f**k - mama koju bih voleo da j***m), značajno je obogatila i njen seksualni život.

 


Bila sam tako srećna zbog "Američke pite" i cele te priče oko reči MILF – otkrila je sada Kulidžova. – Mnogo sam dobila time što sam bila MILF, a dobila sam i mnogo seksualne akcije zahvaljujući "Američkoj piti". Bilo je toliko prednosti od tog filma... Spavala bih s bar 200 ljudi manje da nije bilo njega!


Ovo nije prvi put da se Dženifer Kulidž osvrće na svoj "MILF status", a pre nekoliko godina je pričala o tome kako joj se ne dopada izraz "kuguarka", koji se koristi za žene u srednjim i poznim godinama koje imaju mlađe partnere.

 

Dženifer Kulidž
foto: Profimedia

Mislim da "kuguarka" zvuči predatoski, zvuči kao da neko juri mlade muškarce, više mi se dopada kad je to njihova ideja. Jer s rečju "MILF", to je više ideja klinaca, znate? – rekla je glumica 2013. godine.

 

 

makonda-tracker