dama s velikim d

Ima 88 godina i neprolaznu lepotu i šarm: Sofija Loren u javnosti posle duže pauze – i NIKO nije ravnodušan

0

Kako danas izgleda Sofija Loren? Odgovor je: božanstveno!

foto: - / akg-images / Profimedia
foto: - / akg-images / Profimedia

Italijanska filmska diva Sofija Loren (88) proteklih godina živi povučenim životom i u javnosti je viđamo vrlo retko, a ove godine se poslednji put pojavila u martu, kada je na Beverli hilsu uslikana na događaju u organizaciji modne kuće Giorgio Armani.


Sedam meseci kasnije, čudesna Sofija ponovo je stala pred foto-reportere, a ovog puta vrlo posebnim povodom. Glumica je, naime, u centru Milana otvorila restoran koji nosi njeno ime, a ovaj događaj okupio je veliki broj zvanica iz italijanskog džet-seta. Ona je stigla u društvu porodice, pre svega sina Karla Pontija Mlađeg i unučića Beatriče i Vitorija, s kojima je ponosno pozirala.


Svi pogledi su, ipak, bili uprti u Sofiju Loren, živu legendu italijanskog i svetskog filma, koja je ponovo pokazala zbog čega važi za jednu od najlepših žena svih vremena i za jednu od najvećih dama koje je svet filma video.

 

1 / 4 Foto: Marco Piraccini / Zuma Press / Profimedia


Sofija Loren oduvek je bila oličenje glamura, pa je tako bilo i na otvaranju restorana "Sofija Loren", gde se pojavila u elegantnom belom odelu klasičnog kroja, koje je upotpunila satenskom belom bluzom. Slavna glumica je uz to nosila i raskošnu dijamantsku ogrlicu i luksuzne minđuše iz istog kompleta, a tu je bio i njen zaštitni znak – predimenzionirane naočare.


Širok osmeh, samopouzdanje i urođena harizma – Milano je bio hipnotisan!

 

 

makonda-tracker