da li ste znali?

"Imaš rak, šta je tu sramota?": Gde je danas zvezda Očajnih domaćica čiji život su obeležile velika borba i tragedija?

1

Nju smo zavoleli u seriji Očajne domaćice, a malo ko zna sa kakvim sve problemima se u životu susretala.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Marša Kros je tumačila lik Bri van de Kamp, jednu od očajnih domaćica, koja je poznata po svom kulinarskom umeću, smirenosti, pedantnosti i uvek sređenoj frizuri.

 

Veliku slavu je stekla ulogom u planetarno popularnoj seriji čije se reprize i danas gledaju, a niko nije mogao ni da pretpostavi šta je sve čeka u životu.

Ona se udala za Toma Mahonija, a pomoću veštačke oplodnje dobila je ćerke u 45. godini. Pre toga je bila 8 godina u vezi sa tragičnim krajem. Naime, Marša je bila u vezi sa 25 godina starijim Ričardom Džordanom, koji je preminuo 1993. Imao je tumor na mozgu, a glumica je teško podnela ovu tragediju.

 

Marša je 2019. godine otkrila kako se bori sa karcinomom anusnog kanala, a vrlo često je otvoreno govorila o procesu izlečenja, ali i širila ljudima svest kada su ovakve stvari u pitanju.

 

- Znam da postoje ljudi koje je sramota. Ali - čega? Pa, imaš rak! Nisi učinio ništa loše samo zato što si ga dobio u svom anusu. Mislim, stvarno, imaš većih problema od srama - rekla je ona tada.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Marša je dve nedelje išla na hemoterapije i potom šest nedelja na zračenja kako bi savladala opaku bolest, a tu nije kraj. Njenom sadašnjem suprugu je 2009. godine dijagnostikovan rak grla i glumica je jednom prilikom istakla kako mnogo više ceni život otkako su oboje uspeli da se izbore sa bolešću.

 

 

makonda-tracker