uvek nasmejana, a zapravo...

NJENA LJUBAV JE UMRLA, A MNOGO KASNIJE SAZNALA JE STRAŠNU ISTINU: Životna priča glumice krije UŽASNE i BOLNE detalje

0

Retko ko zna kroz kakve životne nedaće je prošla

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Marša Kros svetsku slavu stekla je ulogom Bri van de Kamp u seriji "Očajne domaćice", ali privatno je prošla kroz velike nedaće.

 

Ona se udala za Toma Mahonija, a pomoću veštačke oplodnje dobila je ćerke u 45. godini. Pre toga je bila 8 godina u vezi sa tragičnim krajem. Naime, Marša je bila u vezi sa 25 godina starijim Ričardom Džordanom, koji je preminuo 19993. Imao je tumor na mozgu, a glumica je teško podnela ovu tragediju.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Marša je otkrila prošle godine da se i sama bori sa karcinomom, i to anusnog kanala. Kad je pobedila bolest, bez dlake na jeziku je progovorila o tome:

 

"Znam da postoje ljudi koje je sramota. Ali - čega? Pa, imaš rak! Nisi učinio ništa loše samo zato što si ga dobio u svom anusu. Mislim, stvarno, imaš većih problema od srama", rekla je Marša, koju su nakon dijagnoze čekali mučni dani - dve nedelje hemoterapije i šest nedelja zračenja.

 

Njenom sadašnjem suprugu 2009. godine je dijagnostikovan rak grla, a glumica je ispričala da život više ceni otkako su se oboje izborili sa bolešću.

 

 

makonda-tracker