tako se to radi!

Garantuje ŠIK izgled i TAKO je zabavna! Tufnasta kratka haljina Margo Robi koju mogu da nose žene od 17 do 77 godina

0


Holivudska glumica uvek privlači pažnju svojim odevnim kombinacijama, a ova mini-haljina bez sumnje spada u komade o kojima će se pričati

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Australijska glumica Margo Robi ne spada u poznate devojke čijem se stilu svi dive — uglavnom su njeni modni izbori razlog za rasprave među zaljubljenicama u svet mode. Ima onih koji tvrde da je strašno što se takva lepotica ne oblači bolje, ima onih koji smatraju da je svaki njen autfit besprekoran, a u svkaom slučaju uspeva da ostavi utisak. Ipak, najnovija odevna kombinacija prelepe i supertalentovane Australijanke dopala se većini, pa je vrlo brzo preplavila modne stranice na društvenim mrežama!


Margo Robi juče je, naime, bila gošća u emisiji čuvenog Džimija Kimela, a za ovu priliku odabrala je belu kratku haljinu. Reč je o modelu poljske dizajnerke Magde Butrim, čija dela predstavljaju sofistican pristup svakodnevnoj modi, a takav je i ovaj komad!

 

 

Mini-haljina od krepa ukrašena je mnoštvom crnih tufnica, a i ukrasni dugmići na kraju dugih rukava podsećaju na ove tufne. Ramena su blago naglašena, haljina je na više mesta jedva primetno nabrana, dok se u predelu dekoltea nalazi se izrez na čijem je vrhu cvetić napravljen od materijala od kog je izrađena i haljina.

 

 

Inače, cena ovog komada trenutno iznosi oko 1.280 evra, a on je vrlo zgodan za svečanije prilike bez obzira na godine — lako možemo u njemu da zamislimo i mlađe devojke i dame u zrelijim godinama!

 


Margo je rešila da kombinuje haljinu sa crnim lakovanim salonkama, a izbor je pao na model kuće Jimmy Choo pod imenom Love 100, za koji je izdvojila nešto više od 600 evra.


Kako je ne obožavati?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❖MDQ❖ (@mydevilquinn)

 

 

makonda-tracker