šta vi mislite?

Incident na premijeri filma u Veneciji? Hari Stajls i Kris Pajn u centru skandala

0

Na snimku se, kako mnogi govore, vidi jedna neprijatna scena. 

foto: Ana M. Wiggins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Ana M. Wiggins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da li je pevač Hari Stajls pljunuo Krisa Pajna tokom premijere filma "Don‘t Worry Darling" na Venecijanskom filmskom festivalu?

 

To je pitanje koje je zaokupiralo korisnike društvenih mreža, koji od juče razvijaju različite teorije nakon što se pojavio video koji je sad već postao viralan.

 

 

Na snimcima se vidi kako pevač seda na mesto do Pajna koji aplaudira. Neposredno pre nego što sedne, a Stajlsove usne se pomeraju. Pajn gleda u svoje krilo ili stopala, uozbilji se, prestaje da aplaudira, a onda napravi neobičan izraz lica.

 

 

Mnogi su protumačili da je izgledao kao osoba koja zna da u tom trenutku ne može da učini ništa, iako je besan, pa se umesto toga samo smejao.

 

Na ovaj incidenti možda niko ni ne bi ni obratio pažnju da se oko filma već nije digla ogromna drama.

 

Deo se vrti oko toga je li rediteljka Olivija Vajld otpustila glumca Šaja Labafa ili ne. On tvrdi da je sam dao otkaz i da ga je ona molila da ostane, dok ona tvrdi suprotno. Labafa je zamenio upravo Hari Stajls koji je trenutno u vezi sa rediteljkom i glumicom Olivijom Vajld.

 

 

Osim toga, pojavili su se i naslovi o sukobu Vajldove i glavne zvezde filma, glumice Florens Pju, koja se tek naknadno pridružila filmskoj ekipi na crvenom tepihu u Veneciji. Mnogi su primetili i da je izbegavala dirketnu interakciju sa Vajldovom i njenim dečkom Stajlsom.

 

Iako je premijera filma na festivalu zaradila petominutne ovacije, kritičari mu nisu preterano naklonjeni. No, obožavatelji neće moći sada da odluče da li im se sviđa "Don‘t Worry Darling" dok film ne stigne u bioskope, 23. septembra.

 

 

makonda-tracker