Papiri podneti još 2012. godine

Brže se sporazumeli oko starateljstva nego oko novca: Razvod nekadašnje Bondove devojke ovog glumca skupo je koštao (FOTO)

0
Keri Lovel i njen sada bivši suprug, poznati glumac, razveli su se nakon četiri godine borbe za 120 miliona dolara.
foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot

Glumac Ričard Gir i njegova supruga, nekadašnja Bond devojka, Keri Lovel, postigli su sporazum Girovog bogatstva koje se procenjuje na 120 miliona dolara, piše Kurir. Keri je papire za razvod podnela još 2012. godine, posle deset godina braka.

 

foto: Youtube screenshot

Oko starateljstva nad sinom Homerom brzo su se dogovorili, ali im nije bilo lako da postignu dogovor oko novca. Detalji sporazuma nisu dostpuni javnosti, kako piše Dejli mejl, a pretpostavlja se da se Ričard spremao da supruzi isplati veliku sumu novca.

 

Prvi put u javnosti: Ričard Gir uslikan sa 33 godine mlađom devojkom

 

Ovog leta, Ričard je prodao 12-sobnu kuću u Hemptonima za 33 miliona dolara, što je dvostruko niže od iznosa koji je tražio kada je kuću stavio na prodaju. Gir i Ker dobili su sina Homera 2000. godine, a dve godine kasnije su se venčali.

 

foto: Youtube screenshot

Keri već ima ćerku Hanu sa glumcem Grifinom Danom. Gir je prethodno bio oženjen manekenkom Sindi Kraford od 1991. do 1995. godine, a trenutno je u vezi sa 33-godišnjom Alehandrom Silvom.

makonda-tracker