ANKETA

ŠTA VI MISLITE — JESU LI PRETERALI? Hiljade ljudi napale Emili Ratajkovski zbog toga kako drži dete

1

Poznate ličnosti uvek su pod lupom javnosti, naročito kad podele neki privatan trenutak, a ovog puta se na udaru našla jedna slavna mama

foto: Instagram
foto: Instagram

Emili Ratajkovski, koja je u martu donela na svet svoje prvo dete, u poslednje vreme često je na meti kritika i izaziva brojne komentare stvarima koje nemaju veze s njenim poslom. Američka manekenka koja se proslavila pojavljivanjem u spotu Robina Tika za pesmu Blurred Lines, a potom se okušala i kao glumica, ovog puta je sve naljutila — načinom na koji drži svoje dete!


Lepotica je na Instagramu i podelila fotografiju za koju je pozirala dok u naručju drži bebu po imenu Silvester (čiji ćemo pol saznati kad ona napuni 18 godina i shvati šta je), a i mama i dete nose kupaće kostime identičnog dezena.

 

Rođendansko veče s partnerom za odmor iz snova — napisala je mama Emili, ali je vrlo brzo bila prinuđena da "zaključa" komentare pored ove fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


Razlog je to što manekenka svoju bebu drži vrlo opušteno, bez pridržavanja glave, što je podstaklo negativne reakcije i brutalne napade na Emili. Nakon što je ona onemogućila komentarisanje, oni kojima smeta kako Emili drži svoje dete "preselili su se" na Tviter, gde ne prestaju da se nižu osude.


"Način na koji Emili Ratajkovski drži svoju bebu mi unosi nervozu", "Video sam kako Emili Ratajkovski drži bebu i sad sam anksiozan", "Ne bih da budem nevaspitana, ali zar ne bi trebalo da se fokusira na to kako drži dete umesto na to što pokušava da proda nešto i stekne pratioce?"... neki su od komentara, a jedan korisnik Tvitera se setio da je imao problem i s tim kako manekenka drži psa.

 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker