OPET SU SREĆNI

Nakon tragičnog gubitka i LINČA uspela je da ostvari najveću želju: Krisi Tajgen objavila lepe vesti nakon 2 godine

0

Krisi Tajgen i Džon Ledžend će postati roditelji po treći put i svoju sreću nakon svih problema koje su doživeli, ne kriju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Krisi Tajgen je poznata manekenka koja je otvoreno pričala o svojoj borbi i tragičnom gubitku kada je imala pobačaj.

 

Krisi i Džon su bili na meti osude nakon toga s obzirom da su se jako teško nosili sa činjenicom da je njihova beba mrtvorođena. Manekenka je tad objavila i video u kom plače, a par je bebi posvetio i tetovaže.

 

Ono što je bilo najaviše na meti kritika i pomalo bizarno, jeste detalj da su njihovo dvoje starije dece, po Krisinim rečima, razgovarali sa bebom i ostavljali joj čašu vode pored pepela.

 

― Bilo da idemo na odmor ili nešto slično, Luna i Majls uvek kažu: "Ne zaboravi bebu Džeka". I onda moram da ga spakujem".  I onda kada stignemo na lokaciju, oni kažu: "O, moj bože, mora da je žedan". Ljudima bi ovo moglo da zvuči ludo, ali moja deca stave malu čašu vode uz kutiju pepela. I stvarno vole da budu deo toga" ― kazala je Krisi.

Krisi je sada u poodmakloj trudnoći, a brojni pozitivni komentari joj jako znače. Ona je otkrila i da se podvrgla vantelesnoj oplodnji, s obzirom da je skoro izgubila svaku nadu i mislila da više nikad neće moći da ostane trudna.

 

― Poslednje dve godine su, u najmanju ruku, bile stresne, ali sreća je ponovo na našoj strani. Posle nebrojano injekcija, koje sam primala i u nogu, kao što možete da primetite, stiže nam još jedna beba. Posle svakog pregleda, rekla bih sebi: „Okej, ako danas sve bude kako treba, onda ću da kažem i javno šta se dešava". Laknulo bi mi kada bih čula otkucaje srca, ali bih i dalje bila mnogo nervozna za objavljivanje. Mislim da do sada nikad nervoznija nisam ni bila, ali sve je u savršenom redu i ima nade. Sve je super ― napisala je Krisi ispod objave uz zaključak da je baš bilo teško kriti toliko dugo.

 

 

makonda-tracker