da li vam se dopada?

Nežno, svedeno i PREUDOBNO: Trudnički stil Ivane Pavković kao inspiracija budućim mamama

0

Ona je ušla u 9. mesec i pokazala kako se izgleda moderno i stilizovano. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ivana Pavković, koja je ušla u 9. mesec i njen suprug pevač Petar Mitić su uslikani u jednom tržnom centru kako kupuju kolica za blizance.

 

Njih dvoje su se pojavili nasmejani i zagrljeni, pa su zastali i pozirali ispred fotoreporetera. Međutim, niko nije mogao da ne primeti Ivanin zanimljiv stajling u 9. mesecu trudnoće

 

Ivana Pavković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona je kao i svaki put oduševila svojim stajlingom jer se odlučila za vrlo udobnu kombinaciju koja je istakla njenu lepotu, a ujedno i raznežila sve zbog trudničkog stomačića. 

 

 

Uz dugu žutu haljinu na kockice, sa zanimljivim detaljima cvetića na delu kod grudi uklopila je i bele sportske patike jednog poznatog brenda koje su joj savršeno stajale. Odlučila se i za Luj Viton torbicu, a sve je začinila svedenom šminkom i talasastom kosom. Kao poseban detalj bila je široka bela jaknica koju je nagrnula preko ramena. 

 

Petar se takođe sredio i odlučio da ponese vrlo jednostavne komade, dakle crnu majicu, crne patike, kao i teksas pantalone. Uz sve ovo je ukombinovao i tamnu torbicu koja je zaokružila njegov izgled. 

 

Kako se vama dopadaju njihovi stajlinzi?

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker