promenio lični opis zarad uloge

Nikada ga ne biste prepoznali: Prve fotografije Brendana Frejzera od kada izgleda kao da ima skoro 300 kilograma (FOTO)

1

Poznati glumac se nakon duge pauze ponovo vraća na filmsko platno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Brendan Frejzer devedesetih je važio za najveću nadu Holivuda. Ipak, nakon teških trauma koje je doživeo odlučio je da se povuče sa javne scene.

 

Sada, poznati glumac se vraća na velika vrata i to ulogom za koju je morao da se fizički u potpunosti transformiše i sada gotovo da više uopšte ne liči na sebe.

 

Na osnovu prvih fotografija iz filma "Kit" Darena Aronofskog koji je izašao u utorak čuvenog glumca vidimo kao čoveka koji ima 270 kilograma.

 

 

Ovaj film snimljen je prema priči koju je 2012. godine napisao Samjuel Hanter. Film prati priču o povučenom učitelju engleskog po imenu Čarli (Frejzer) koji želi da se ponovo poveže sa svojom 17-godišnjom ćerkom.

 

- Ovako nešto ranije nikada niste videli -rekao je Frejzer (53) prošle godine kada je najavio svoj povratak filmu.

 


- Ovo je svakako drugačije od svega što sam ikada uradio, ali da ne budem lažno skroman, znam da će ostaviti snažan utisak na sve - obećao je glumac tada.

 

 

Za potrebe ovog filma glumac je morao da se u potpunosti transformiše, a sve je zaprepastila činjenica da je morao mnogo da se ugoji, a uz pomoć šminke i maske sada izgleda kao čovek koji ima više od 270 kilograma.

 

Mnogi koji su obožavali da ga gledaju u ranijim ostavarenjima slažu se da je glumac postigao nešto što retko ko može, ušao je u ulogu i dušom i telom.

 

 

Brendan je ponosan na sebe i ulogu, a nada se i da će se publici dopasti film, ali i da će ostati upamćen po ovoj neverovatnoj transformaciji.

 

Da se podsetimo, Frejzer je kao mladi glumac doživeo seksusalno zlostavljanje i mnoge druge probleme zbog kojih se povukao sa scene iako je pred njim bila velika karijera.

 

Brendan Frejzer
foto: Profimedia

 

Jednom prilikom Frejzer je priznao da ga je uticajni novinar Filip Berk dodirivao na se*sualni način, ali to je bilo potpuno izignorisano posle čega se glumac borio sa teškom depresijom.

 

- Levom rukom uhvatio me je za zadnjicu, a jednim od prstiju dodirnuo me je za područje između nogu. I počeo je da pomera ruku. Bilo mi je loše. Osećao sam se kao malo dete. Osećao sam se kao da mi je knedla u grlu. Mislio sam da ću zaplakati - ispričao je glumac tada.

 

Nekoliko puta je bio na operaciji kičme, kolena i glasnih žica, i sedam godina je proveo po bolnicama.

 

 

 

 

makonda-tracker