ne liči na sebe

Zorica Marković SMRŠALA 13 KILOGRAMA: Trgla se kad je videla brojku na vagi, pa odlučila da izbaci jednu NAMIRNICU

0

Poznata pevačica godinama je imala višak kilograma, a sada je odlučila da ih se reši zauvek

foto: Kurir
foto: Kurir

Jedna od naših najpoznatijih narodnih pevačica Zorica Marković godinama je na javnoj sceni. Ona je imala višak kilograma, a nedavno je odlučila da je vreme da se sa njima obračuna.

 

Ona nije mogla da odoli namirnicama poput hleba i peciva, a to kilogrami su počeli da se nagomilavaju i sa godinama.

 

 

Kada je jednom prilikom stala na vagu i videla da joj do trocifrenog broja malo fali, Zorica je odlučila da je vreme da okrene drugi list. 

 

- Bila sam nedisciplinovana što se tiče ishrane. Mnogo sam jela hleb, testenine i peciva, a to je u mojim godinama nedopustivo. Zato sam naglo dobila kilograme i u jednom trenutku sam shvatila da ću imati zdravstvene probleme. Vaga je pokazala da imam 98 kilograma. Rekla sam sebi: "Ako nešto ne preduzmem, preći ću stotku. Rešila sam da počnem da merim povrće i meso, a hleb i testenine sam kompletno izbacila. Odmah sam videla rezultate jer sam posle nekoliko meseci uspela da skinem 13 kilograma. Sada imam 85, a planiram da doguram do 80 - rekla je Zorica nedavno.

 

 

Nakon što se rešila velikog viška Zorica je na društvenim mrežama postavila fotografiju u šarenoj letnjoj haljini. Mnogi nisu verovali da je na slici ona.

 

Komplimenti na račun pevačice su se nizali, a ona se zahvalila i rekla da ne planira da na ovoj kilaži ostane, već da će ići još dole, dok ne bude imala idealnu liniju.

 

Kako je Zorica izgleala ranije pogledajte u galeriji.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker