život je nije mazio

"PORODIČNO NASILJE je bilo svuda oko mene": Slavna pevačica iskreno o teškom detinjstvu

0

Kristina Agilera je svojevremeno bila najveća tinejdž-zvezda, a poznata je i po vrlo turbulentnom životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kristina Agilera je pop pevačica, glumica, tekstopisac i producent, a njen raskošni glas je osvajao ljude širom sveta još pre 20 godina.

 

Pevačica je vodila jako turbulentan život, dosta se pisalo o njoj i njenim navikama, ali uvek je njena blistava karijera bila na prvom mestu. Nakon razvoda od drugog supruga, Džordana Bretmena, šuškalo se čak da ga je Kristina varala sa brojnim ženama koje je dovodila u kuću.

 

- Znala sam da to moram da okončam. Ne želim da povredim Džordana, i potpuno sam skrhana time što nam se porodica rasturila. Kada ste nesrećni u braku, uvek deca ispaštaju - izjavila je tada.

 

Kristina je dete razvedenih roditelja, a pored toga, ona je i žrtva porodičnog nasilja. Njeni roditelji su se razveli kada je ona imala sedam godina, pa je sa majkom i sestrom otišla u Pensilvaniju kod bake.

 

Pevačica je tek nakon mnogo godina skupila hrabrosti i otkrila da je okidač za raspad njene porodice otac i njegovo maltretiranje i kontrolisanje. Kristina je svoje teško detinjstvo pevala i u pesmama, a poznato je i da je snimila dokumentarac u kom je pričala o danima provedenim u vojnoj bazi i maltretiranju koje je doživela.

 

- Kad sam bila mala, živeli smo u vojnoj bazi, a porodičnog nasilja bilo je svuda oko mene. Iako bi vojna policija dolazila da interveniše, ništa s ne bi menjalo jer su i njeni pripadnici to isto su radili svojim ženama i deci. Kada govorim o tom periodu života, uvek pokušavam da razumem zašto sam morala da prođem kroz sve to. Sećam se da sam jednom bila malo glasnija, a pošto je tata želeo da spava, uhvatio me je za ruku i tresnuo o pod - rekla je pevačica.

 

 

makonda-tracker