bacila tvrđavu u trans

Od Brene je dobila zlata vredan savet: Senidah očarala publiku prvog dana EXIT-a, a evo šta nam je otkrila pre nastupa

1

Pevačica se osvrnula i na to koliko joj sloboda na popularnom festivalu prija. 

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Muzički festival EXIT važi za jedan od najpopularnijih festivala na ovim prostorima koji će trajati od 7. do 10. jula u Novom Sadu. Kako se procenjuje, očekuje se da festival ove godine poseti oko 200.000 ljudi, a na stejdževima će se predstaviti mnogobrojni izvođači.

 

Prve većeri veliku pažnju izazvali su kako svetski performeri poput Igi AzalejeAfrodžeka tako i domaći izvođači, među kojima su Mimi Mercedes, Sajsi MC, kao i mnogi drugi. Među njima se našla i pevačica Senida Hajdarpašić Senidah koja je pre nekoliko godina dožvela veliku popularnost na Balkanu sa pesamom "Slađana", koja je, kako i ona kaže, prekretnica u njenoj karijeri.

 

Slovenačka pevačica nastupila je prvog dana na Main stage-u, a uvek sa rado vraća ovom festivalu i zna da će joj uvek biti dobro jer su ljudi raspoloženi.

 

Exit je festival koji još od svog osnivanja ima poruku "težnje ka slobodi", a Senidi to mnogo znači.

 

Volim to. Ovde mogu malo drugačije da se izrazim. To znači da radim ono šta je želim, da ne može niko ništa da mi kaže.

 

Senida se pojavila u vrlo interesantnom autfitu, koji je po svemu sudeći skrenuo mnogo pažnje. Pored zanimljive mrežice, kosturske glave, ali i crnih čizama, Senida je dala svoj pečat kombinaciji i dodala bele naočare, koje kako ona kaže nosi da bi se sakrila malo od ljudi.

 

1 / 7 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Podsetimo da se nedavno se slovenačka pevačica srela sa balkanskom zvezdom Lepom Brenom, pa su one taj trenutak iskoristile kako bi razmenile iskustva. Čini se da je Senida već usvojila Brenine savete.

 

— Dala mi je se super savete, da ne jedem pre nastupa. Malo sam gladna. Otkako sam sedela s njom, ne jedem više.

 

Brz način života uspe da pokoleba svakoga, ali ako sudimo po iskustvu vlasnice hita “Behute”, ona ipak ume da se na vreme zaustavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

 

Ja znam da usporim. Kad bih morala da forsiram, ja usporim. Povučem kočnicu kada je vreme za to. Sednem na kauč, upalim ventilator, jer klimu nemam, i da se hladim i da ne razmišljam i o čemu.

 

Podsetimo da je svečanom ceremonijom kojom su dominirale poruke mira, otkrivanje instalacije "Yellow submarine" na Dunavu ispod Petrovaradinske tvrđave, simbolično puštanje 22 golubice i emotivni nastup DJ Mosea, otvoreno je u 20 časova 21. izdanje Exit festivala.

 

 

 

 

 

makonda-tracker