(FOTO)

Nakon što je izgubila 45 kilograma, usledila je nova TRANSFORMACIJA: Svi se pitaju šta je sa usnama slavne Adel

0

Poznata pevačica Adel osvaja svojim glasom i privlači pažnju gde god da se pojavi, a sada je svojim izgledom pomalo zabrinula pratioce.

foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES
foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Adel je planetarno popularna pevačica, a nakon jednog nastupa je sa dečkom Ričom Polom otišla na večeru, međutim nije se nadala fotografima.

 

Slavna pevačica je bila i u centru pažnje kada je specijalnim režimom ishrane skinula skoro 50 kilograma, a pretpostavlja se da je nakon razvoda rešila da promeni svoj život, pa je tako krenula od izgleda i postigla fantastičan rezultat.

 

Svi su u čudu šta se desilo sa Adel s obzirom da po fotografijama, definitivno nešto nije u redu sa njenim usnama. Naime, pevačica je fotografisana dok je išla na večeru sa dečkom, a njen ležerni autfit i lice bez šminke je mnoge oduševilo.

 

Međutim, to nije ono što je bila tema zabrinutih fanova, popularna pevačica je bila jako natečena, pa su svi pretpostavili da je povećala usne. Ostaje dilema da li se Adel podvrgla nekom tretmanu, a iako je pokušavala na sve načine da izbegne paparace, nije uspela u tome.

 

1 / 3 Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Podsetimo, Adel je održala koncert u Hajd parku, prvi nakon pet godina, a verna publika je jedva čekala da se opusti uz njene dobro poznate hitove. Inače, pevačica je nedavno u Los Anđelesu otkazala sve koncerte i to 24 sata pre početka uz obrazloženje da nastup nije spreman.

 

 

makonda-tracker