godinama ih prati trač

Šuškalo se da od ZAVISTI ne može da je pogleda: Brat Džulije Roberts prvi put otvoreno o svom odnosu s glumicom

0

Erik Roberts, koji je ovih dana gost Beograda, navodno godinama nije pričao sa svojom sestrom Džulijom. Kakav je, zapravo, njihov odnos?

foto: EPA/JIMMY MORRIS, EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA/JIMMY MORRIS, EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Iako su oboje velika holivudska imena i rođeni brat i sestra, Džuliju i Erika Robertsa uglavnom ne viđamo zajedno, niti ćete često čuti da pominju jedno drugo u intervjuima.


Premda bi se očekivalo da članovi porodice koji su tako dugo u samom kremu ovako uspšne i komplikovane industrije kakva je filmska često sarađuju i dele jedno s drugim najlepše i najružnije, dugo se u medijima spekulisalo da njih dvoje čak ni ne razgovaraju.


Štaviše, postojane su tvrdnje da je glumac zavideo Džuliji na zlatnom holivudskom statusu i da zato nije želeo da bude u njenoj blizini.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Erik Roberts, koji ovih dana boravi u Srbjii zbog snimanja nove sezone serije "Južni vetar", istakao je nedavno, tokom gostovanja u jednom podkastu, da to jednostavno nije istina.


Džulija i ja smo uvek bili okej — rekao je Erik. — Pre mnogo, mnogo godina, dok sam bio na promotivnoj turneju povodom nekog filma, baš u trenutku kad je objavljen njen film "Zgodna žena", sve vreme su me pitali o njoj. Zato sam u jednom trenutku rekao: "Hej, izvinite! Možemo li da pričamo o meni?".

 

Kako je istakao, novinari nisu razumeli da se šali.


I, naravno, svi su pomislili — aha, oni imaju neki problem — smatra Erik.


U godinama koje su usledile, Erik nije želeo da komentariše tvrdnje da nije u dobrim odnosima sa svojom sestrom Džulijom.

 

Erik Roberts
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Iznenada... Sa svih strana čujem o nekim problemima koje ja zapravo nemam sa svojom sestrom. Samo iskaču, sa svih strana, a pitaju me kao da su to neke stvarne poteškoće... Nisam bio ni svestan toga, to je toliko raslo i raslo i postalo sve što, u stvari, nije. Da se ne slažemo u vezi s mnogim stvarima — kaže Erik.


Glumac priznaje da Džulija i on imaju tipičan bratsko-sestrinski odnos i da su se često raspravljali onako kako to smo braća i sestre umeju.


Uvek nam je to bilo zabavno, uvek smo dovoljno poznavali jedno drugo. Toliko je jednostavno — istakao je Erik. — Volim to što poznajem svoju sestru. Ona je tako kul ženska, moja sestra... Radi na mnogo stvari i ja to ne ignorišem, samo ne pričam o njoj s medijima, kao ni ona o meni.

 


 

makonda-tracker