da li ste znali?

"JEDAN ČOVEK ME JE ZAMALO UBIO U NJUJORKU": Šer otkrila zastrašujuće detalje ovog događaja, fanovi su joj pomogli!

0

Ona se tada spremala za performans na Brodveju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Šer je u jednom od najnovijih intervjua progovorila o tome kako je jedan čovek pokušao da je ubije 1982. godine u Njujorku, na putu do posla.

 

Ona se tada spremala za performans na Brodveju, a prema njenim rečima nepune četiri decenije kasnije, fanovi su je tada spasli naizgled sigurne smrti.

 

Kako je objasnila, u tom periodu uvek bi je dovozili na posao, sve do vrata. Kada joj je nepoznata osoba pružila ruku – mislila je da želi da se pozdravi, ali nije bilo tako. Od tada ne voli da izlazi posle koncerata, jer se ne oseća sigurno.

 

Šer
foto: Profimedia

"Jedan čovek me je jednom zamalo ubio. Bilo je to u Njujorku, 1982. godine. Spremala sam se za performans na Brodveju ,,Come back to the five and dime”. Uvek bi me dovozili tačno do vrata stejdža i mislila sam tada da je taj čovek želeo da se rukujemo. Međutim, zgrabio me je i zavrnuo mi ruku iza leđa. Gurao me je niz ulicu govoreći: ,,Ako samo pisneš, ubiću te.” Fanovi, njih nekoliko, s kojima sam se kasnije sprijateljila, videli su da nešto nije u redu. Počeli su da vrište i trče prema meni, pa je napadač pobegao" prisećala se Šer, kao gošća G2 magazina.

 

Ovako je, ujedno, objasnila zašto ne izlazi kada drži koncerte.

 

"Ne osećam se sigurno" – istakla je ona.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker