nerazdvojne

OSVOJILA JE NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Popularna manekenka u vezi s mlađom koleginicom?

2

Njihova ljubav bila je jedan od vodećih tračeva prošle godine, a navodno su čuvene lepotice ponovo zajedno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodeli Kara Delevinj i Kaja Gerber prošle godine bile su nerazdvojne i neretko u javnosti razmenjivale nežnosti, zbog čega se spekulisalo da su u ljubavnoj vezi.


Manekenke su zajedno provele period karantina i, štaviše, istetovirale istu reč — soulmate ("srodna duša"). Izvor blizak Kari izjavio je da se engleska lepotica "zaista povezala s njom kao s prijateljicom i kao s ljubavnicom", a magazin Heat preneo je da Kajina majka Sindi Kroford podržava ovu vezu.

 


Ipak, većina medija pisala je o Kaji i Kari kao o najboljim drugaricama, dok se one nisu oglašavale povodom spekulacija. Proteklih dana je, međutim, ponovo aktuelan ovaj trač budući da Delevinjova i Gerberova provode mnogo vremena zajedno: viđene su kako zajedno idu na pilates, šetaju psa, grle se... Zato je u stranim medijima ponovo u živi interesovanja je li u pitanju samo prijateljstvo ili nešto više, a one i dalje ostaju neme i drže svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Kara Delevinj je, inače, ranije bila u vezama sa čuvenim lepoticama Ešli Benson, Mišel Rodrigez i Sent Vinsent, a dovođena je u vezu s Paris Džekson i Ritom Orom, dok se Kaja viđala s Velingtonom Grantom, Pitom Dejvidsonom i Džejkobom Elordijem.

 

 

makonda-tracker