nestvarno lepa i isto toliko otkačena

Smejali su se kad je rekla da će biti nova Kejt Mos - danas je plaćenija i od nje! 5 stvari koje niste znali o Kari Delavinj

0

Verovali ili ne, devojka o kojoj godinama čitamo i koja je već uradila toliko stvari u svojoj karijeri danas puni tek 25 godina!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najplaćenija britanska manekenka svih vremena svakako osvaja srca publike izgledom, ali ono što je izdvaja iz mora lepotica jeste beskrajna harizma i smelost da uvek bude otvorena i govori o temama o kojima se druge zvezde ne usuđuju da razmišljaju naglas.

 

Zbog vere se pre braka uzdržavala od seksa: 10 zanimljivosti koje sigurno niste znali o Adrijani Limi

 

Živi svoj život baš onako kako želi, pa će tako bez ikakvih problema prošetati držeći se za ruke sa svojom devojkom, a potom se ošišati na dečački kratku frizuru. Ona šeta pistom, pozira, glumi, a nedavno je objavila i pesmu! To joj je obezbedilo više od 40 miliona pratilaca na Instagramu i čak osam miliona funti godišnje na računu.

 

Ipak, kladimo se da ove zanimljivosti o njoj niste znali...

 

5. Ima petnaest tetovaža

 

foto: Profimedia

Primetili ste samo tetovažu u obliku glave zmaja na njenom prstu? Kara, međutim, ima još 14 slika na telu, ali uglavnom skrivenih, a definitivno najinteresantnija jeste reč slanina na njenom desnom stopalu.

 

4. Ona je muzičarka

 

foto: Profimedia

Mnogi su se iznenadili kada su čuli pesmu koju je Kara otpevala za potrebe promocije filma Valerian and the City of a Thousand Planets, ali ona se muzikom bavi celog života. Još od 13. godine komponuje, a odlično svira bubnjeve i gitaru (čak i iza leđa!), a kao da sve to nije dovoljno - fenomenalan je bitbokser!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker