horor

Bio je njen PREDATOR, GOSPODAR, MUŽ i SAUČESNIK! Glumica i njen suprug osuđeni zbog zlostavljanja 13-godišnje devojčice

0

Sud u Notingemu proglasio je juče krivom poznatu glumicu i njenog supruga nakon šokantnih optužbi za silovanje i seksualno zlostavljanje maloletne devojčice

foto: Jacob King / PA Images / Profimedia
foto: Jacob King / PA Images / Profimedia

Glumica Zara Fitijan (37) i njen suprug Viktor Mark (59) naći će se iza rešetka jer su proglašeni krivima po više tačaka optužnice za različite vidove seksualnog zlostavljanja u trenutku kada je žrtva imala 13 godina.


Žrtva tvrdi i da je par snimao veći deo zlostavljanja, a sve se događalo između 2005. i 2008. godine, kada je ona bil stara 13-15 godina. Pre gnusnog čina, oni su davali devojčici alkoholno piće, a posle svega bi joj govorili da nikome ne priča šta su radili.

 

Znala sam da to nije u redu, ali jednostavno nisam znala kako da se izvučem iz ove situacije, niti sam znala šta bih rekla — izjavila je žrtva ranije u policiji. — Sećam se da sam tada pokušavala da kopiram Zaru i da budem kao ona u svakom pogledu.

 

Zara Fitijan
foto: WJ / Backgrid UK / Profimedia

Zara Fitijan i Viktor Mark negirali su sve optužbe, ali su posle 12 dana suđenja proglašeni krivima. Dok su im izricali kazne, bračni par se držao za ruke, a Dejli mejl javlja da je Fitijanova plakala i imala užasnut izraz lica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vizaca (@vizacamagazine)


Kako pišu britanski mediji, i sama Zara Fitijan upoznala je muža na sličan način kao što su oni vrebali svoju žrtvu: kao i pomenuta devojčica, Zara je bila polaznica Markove škole taekvonda. U trenutku kada su se upoznali, ona je imala 14 godina, a on 37, a navodno su u odnose stupili tek kada je ona napunila 19 godina, i to nakon što se on razveo od tadašnje supruge Džulijet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Nexo (@glam_illu)


U to vreme, Viktor Mark bio je jedan od najcenjenijih trenera borilačkih veština u Velikoj Britaniji i nalazio se na čelu Svetskog kongresa udruženja borilačkih veština, a Fitijanova i on su obelodanili da su u vezi tek s njenih navršenih 19 godina.

 

Tokom suđenja u Notingemu, otkriveni su mnogi bizarni detalji o njihovom odnosu, između ostalog i to da je Zara kao sedamnaestogodišnjakinja u kineskom hramu Šaolin prošla kroz prastaru ceremoniju u okviru koje je prihvatila Viktora Marka kao svog gospodara, zaklela mu se na vernost i da će činiti sve što on očekuje od nje.

 


Kad prihvatite nekoga za svog gospodara, morate da slušate sve što on traži od vas, da kažete ili uradite. To je kao da si rob — ti si u milosti svog gospodara — rekao je neimenovani izvor koji je nekada trenirao sa Zarom i Viktorom i istakao da je majstor borilačkih veština koristio svoju moć da bi kontrolisao mlade devojke i dominirao nad njima.


Zara je, inače, igrala u Marvelovom filmu "Doktor Strejndž", uz Benedikta Kamberbeča, a radila je i kao kaskaderka i kao instruktorka borilačkih veština.

 

 

Navodno je Viktor Mark prepoznao njen potencijal čim je upisala njegovu školu i od samog početka joj posvećivao mnogo pažnje.


Bilo je očigledno da mu je zara omiljena učenica, a ona je obožavala tlo po kom je on hodao. Bilo je vrlo čudno kad se pročulo da su zajedno, pre svega zbog razlike u godinama. Džulijet je bila skrhana jer ju je ostavio da sama odgaja njihovo dete — dodao je za medije anonimni izvor.


 

 

makonda-tracker