TUŽNA SUDBINA

MAJKA ANĐELINE DŽOLI je bila prava lepotica: Znala je da će umreti mlada, PRAVU LJUBAV je doživela tek pred kraj života

0

Za slavnu glumicu Anđelinu Džoli su čuli svi, a ono što retko ko zna je to da je njena majka Maršelin Bertran bila jedna od najlepših glumica tog vremena.

foto: EPA-EFE/SHAWN THEW
foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Maršelin je imala skladnu porodicu i ništa nije upućivalo na to da će je u životu snaći mnoge nedaće. Ona je imala neverovatnu lepotu, a mnogi muškarci su uzdisali za njom.

 

Još kao mala je počela da se bavi glumom i moglo je da se nasluti da će to biti njen životni poziv. I pored velikog interesovanja brojnih producenta, još kao veoma mlada glumica Maršeli se odlučila da glumu stavi u drugi plan i da se posveti porodici.

 

 

Za Džona Vojta se udala kad je imala samo 20 godina, 12. decembra 1971. godine. Na njenu veliku nesreću u braku je imala je dva pobačaja zbog čega je bila u teškom psihičkom stanju.

 

Ipak nije želela da odustane. Posle nekoliko godina ponovo je ostala trudna i rodila sina, Džejmsa Hejvena, a dve godine nakon njega i Anđelinu.

 

 

Uprkos tome što je žrtvovala blistavu karijeru zbog porodice njen muž nije imao obzira ni prema njoj niti prema deci. Strani mediji su mnogo puta pisali o tome kako ju je varao kada god je za to imao priliku.

 

Maršelin i Vojt su se rastali 1976, a zvanično razveli 1980. godine. Nakon razvoda od Vojta, ušla je u vezu sa Biliom Dejom. Zajedno su živeli 11 godina, ali se nisu zvanično bili u braku. Živeli su zajedno sve dok ih smrt nije rastavila.

 

 

Bertran se borila sa rakom jajnika, a potom i rakom dojke skoro osam godina.

 

Umrla je 2007. godine. Kako su i Maršelinina majka i sestra umrle od raka,

 

Anđelina je pretpostavljala da će se i njoj desiti slično.

 

- Moja baka je umrla takođe mlada, pa je moja majka uvek mislila da će se to desiti i njoj - otkrila je glumica.

 

U vreme kada je umrla njena majka, Anđelina je imala troje dece. 2008. godine Anđelina i Bred Pit dobijaju ćerku Vivijen Maršelin Džoli Pit, koja dobija ime po svojoj pokojnoj baki.

 

1 / 12 Foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

 

makonda-tracker