neverovatno

U svakoj trudnoći GOJILA SE PO 45 KG! Slavna pevačica otkrila kako je uspela da dovede figuru do savršenstva

0

U svetu poznatih nema osobe koja je imala takve oscilacije u težini kao ona, a sada je ponovo dobila bitku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pop pevačica Džesika Simpson (41) nedavno je na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u zlatnom bikiniju, a na prvi pogled mnogi bi mogli da pomisle da je u pitanju selfi s početka njene karijere.


Ipak, reč je o fotografiji koja je nastala nedavno, kada je Džesika poželela da se pohvali rezultatima vrednog rada na telu i ogromnog odricanja.

 


Kako je Džesika istakla, izgubila je 45 kilograma za tri godine, a ovo je treći put u životu da je vodila ovu borbu.

 

Trebalo mi je tri godine — rekla je pevačica za The Real. — Verujem da treba sebi da postavljam male ciljeve u životu jer uvek postoje problemi zbvog kojih će sve izgledati kao da je nemoguće. Mali ciljevi su mi pomogli da ostvarim veći.


Ona je priznala da cilj nije bio da se vrati u minijaturni bikini, ali je osećaj definitivno sjajan sada kada ponovo može samopouzdano da ga nosi.


Bio je to posebno emotivan trenutak koji sam htela da podelim sa svima: Bila sam ponosna na sebe što sam uspela, osećala sam se kao da je sve moguće — kaže Džesika.

 


Pevačica je ponosna mama troje dece: Berdi Mej (1), Maksvel Dru (8) i Ejsa Nuta (7). Kako ističe, svaki put kad je bila u drugom stanju ugojila se značajno, a u trećoj trudnoći joj je bilo najteže.


Ugojila sam se prilično tokom svake trudnoće. Slavim trudnoću, ali poslednja je za mene bila izuzetno teška. Ne znam da li je razlog to što sam starija, hormoni ili nešto treće, ali bilo je stvarno brutalno — ne krije Džesika.

 


Kako joj je uspelo da se reši čak 45 kilograma viška? Odgovor je jednostavan: nimalo lako.


Naporan rad, odlučnost i samopoštovanje — istakla je Džesika i otkrila da se rasplakala od sreće kada je ponovo obukla dvodelni kupaći kostim.


U jednom momentu, pevačica je imala 117 kilograma, a imala je mnogo problema s anksioznošću i bolovima u leđima i stopalima. Gojaznost joj je donela i probleme s nesanicom, a najviše je patilo njeno samopoštovanje zbog negativnih komentara na Instagramu.

 

 

makonda-tracker