TO SMATRA "ODGOVORNIM RODITELJSTVOM"

PUSTIO SERIJU, SPREMIO SLADOLED I — PRUŽIO JOJ DŽOINT: Šokantna ispovest Džonija Depa o tome kako je ćerki dao marihuanu

4

Holivudski glumac i njegova bivša supruga Amber Herd suočili su se na suđenju koje je počelo pre dva dana, a glumac je izjavio nešto čemu se niko nije nadao

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U Londonu je ove sedmice počelo suđenje, i to po Džonijevoj tužbi za klevetu protiv lista The Sun i kompanije News Group Newspapers, zbog kolumne iz 2018. u kojoj je glumac nazvan "nasilnikom koji bije žene".


Dep sve vreme demantuje je da je glumicu Amber Herd zlostavljao u braku, dok ova firma i dalje insistira na tome da je njihov opis glumca bio "tačan i istinit".


Među brojnim šokantnim izjavama koje smo imali priliku da čujemo (jedna od njih odnosi se na to da je Dep našao ljudske fekalije na svom krevetu, za šta se veruje da je "krivac" Herdova) našla se i jedna o Džonijevim roditeljskim metodama. Dep je, naime, priznao da je ćerki Lili-Rouz, danas uspešnoj manekenki, davao marihuanu kad je imala 13 godina, verujući da je to "odgovorno roditeljstvo".

 


On je pričao o tome kako je tokom braka s Amber pušio dosta marihuane jer mu je ona pomagala da se reši anksioznosti i problema sa spavanjem.


Moja ćerka je imala 13 godina i, kao što znamo, u 11, 12. i 13. godini deci, kad odu na srednjoškolske žurke, prilaze ljudi koji će im dati piće jer oni piju. Uzimaju kokain u 12. i 13. godini, uzimaju marihuanu u 12. i 13. godini, uzimaju ekstazi u 12. i 13. godini — rekao je Džoni.


On je objasnio da je njegovoj ćerki neko dao džoint kad je imala 12 godina, a Džoni ju je posavetovao da, kada se to desi, ona cigaretu s marihuanom prosledi dalje i da ne eksperimentiše s ljudima koje ne poznaje. On ju je, kako je objasnio, zamolio da mu kaže kad bude spremna da proba ovu drogu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


To je otac zabrinut za svoju ćerku u ovoj situaciji... A kad mi je došla i rekla: "Spremna sam", razgovarao sam s njenom majkom... Vanesa je pričala s njom — rekao je Džoni i istakao da je sa svojom ćerkom Lili-Rouz bio iskren.


Želeo sam da budem siguran da je sve savršeno. Pustio sam seriju Family Guy, napunio sam frižider sladoledom, učinio sam sve da to iskustvo bude što je prijatnije moguće — rekao je glumac i otkrio da joj je dao svoju marihuanu.


Ne želite da vaše dete od 13 godina uđe u neki paranoični kovitlac, a znao sam da u onu koju sam imao kod sebe i koju sam ja pušio mogu da imam poverenja, da je dobrog kvaliteta, bio sam odlučan da ne proba droge po svetu koje su preopasne — zaključio je.

 

 

 

makonda-tracker