šta je sve stigla da uradi!

MNOGE JE RASPLAKALA PLESOM: Devojčica iz Sijinih spotova danas je NEPREPOZNATLJIVA, a zarađuje više od mnogih zvezda

0


Pre nekoliko godina, pevačica Sija rešila je da prestane da se pojavljuje u svojim spotovima, a mesto glavne zvezde zauzela je mala plesačica neverovatnog dara

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Gotovo je nemoguće slušati pesme Chandalier, Elastic Heart, Big Girls Cry i The Greatest, najveće hitove australijske muzičke superzvezde Sije, a da ne zamislimo devojčicu u bež trikou s perikom kakvu Sija nosi na nastupima kako pleše, glumi, dominira prostorijom, pravi grimase, smeje se, plače, hipnotiše...

 

Mala Medi Zigler, koju je Sija odabrala da bude zaštitno lice nekih od njenih najvećih hitova, pojavila se prvi put u spotu popularne pevačice 2014. godine, kada je plesala uz Chandalier. Od toga je prošlo šest godina, a Medi je porasla i stekla svetsku slavu.

 

foto: Youtube Printscreen

Kada smo je tek upoznali, imala je 11 godina, pa ne čudi što se mnogo promenila, pa ovih dana njene najnovije fotografije kruže svetom i ponavljaju nam ono što smo već znali: u pitanju je devojka neverovatne prirodne lepote.
Ziglerova je, inače, postala poznata javnosti u Americi još 2011. godine, kada je imala samo devet godina i kada je učestvovala u rijalitiju Dance Moms. Ona se odmah istala kao dete ogromnog talenta, pa je već tada zarađivala oko 2.000 dolara po epizodi i navodno je zaradila 400.000 tokom šest sezona ovog šoua. Kako piše američki Cosmopolitan, Medi je, nakon što je stekla svetsku slavu kroz Sijine spotove, sarađivala s najprestižnijim svetskim brendovima poput Marka Džejkobsa, Pop-Tartsa i brojnih drugih i ima veliku bazu fanova i pratilaca na Instagramu, pa često promoviše razne proizvode.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Pored toga, mlada plesačica je napisala triologiju o igračici koja se s porodicom seli na Floridu, kao i svoje memoare "Medini dnevnici" koji su proglašeni Bestselerom Njujork tajmsa.


Ako vam sve ovo nije dovoljno, pomenućemo i da je Ziglerova stigla da dizajnira odeću koja se prodaje na jednoj onlajn platformi, ali i sportsku odeću za brend glumice Kejt Hadson Kate Hudson Fabletic.


Pojavila se u nekoliko filmova i serija, uključujući popularni hit Pretty Little Liars, a navodno je do sad  za svoj rad na svimpoljima inkasirala oko pet miliona dolara.


Najinteresantnije je to što Medi ima tek 17 godina i što od nje verovatno tek možemo da očekujemo značajne poslovne poduhvate. Jedva čekamo da vidimo šta joj sve nosi budućnost!

 

 

makonda-tracker