Glamurozno

OMBRE, ženstvena, romantična, kao za antičku boginju: Da li je ovo NAJLEPŠA HALJINA NA DODELI OSKARA?

1

Džesika Čestejn je osvojila Oskara za najbolju žensku ulogu, ali i pored ovog uspeha, ona nas je prvo oduševila svojim izgledom i odabirom haljine.

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Kao što smo i očekivali, glamur i sofisticiranost su bili na najvišem mogućem nivou. Džesika Čestejn je pristigla na 94. dodelu Oskara u prelepom izdanju, plenila je šarmom i lepotom.

 

Lepa glumica je ovim uspehom ostvarila svoje snove i na neki način zaokružila svoju bogatu karijeru. Džesika je već dva puta bila nominovana za prestižnu nagradu, a ove godine su u istoj kategoriji bile nominovane Penelope Kruz, Nikol Kidman, Olivija Kolman i Kristen Stjuart

 

Ona je ponela Gucci haljinu specifične kombinacije boja. Naime, glumica je imala dugu haljinu sa blistavim bronzanim dekolteom koji se stapa u plisiranu lila suknju, sa cvetovima na dnu haljine.

 

Džesika Čestejn
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Ceo stajling je zaokružila efektnim srebrnim minđušama i prstenom, a kosu je podigla u punđu. Ove boje su savršeno išle uz Džesikin ten i boju kose, te je izgledala zanosno bez dodatnih detalja.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

 

Ovo nije prvi put da uživamo u odevnim kombinacijama Džesike Čestejn, ona nas je oduševila i na Filmskom festivalu u Veneciji, a sada smo se opet uverili koliko je prirodna, spontana i neposredna.

 

 

makonda-tracker