KOja vam se najviše dopada?

Preskupe, glamurozne i veličanstvene: 9 toaleta na DODELI OSKARA zbog kojih niko nije pričao o nagradama

0

Ova manifestacija sigurno je jedan od najvećih događaja u filmskoj industriji. Tako se nedeljama pre samog događaja spekuliše i predviđa ko bi mogao da ponese zlatnu statuu, ali se spekuliše i o kreacijama koje će poznati poneti. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ono šta je interesantno za ovu manifestaciju jeste to da se ona obično ne menja svoje koncepte organizacije jer je jedan od najiščekivanijih događaja, pa tako ne zahteva mnogo inovacija, ali su ove godine organizatori odlučili da naprave promene.

 

Kako se navodi prošlo je više od 35 godina kako na sceni u ulozi domaćina i voditelja nisu bile tri osobe, što će se ove godine desiti, ali to nije sve, sve tri će biti žene.


Na sceni će se naći Vanda Skajs, Ejmi Šumer i Redžina Hol, a ulogu prezentera nagrada preuzeće zvučna imena Holivuda.

 

 

Podsetimo da će se u dvorani Dobly Theatre u Holivudu, održati 94. dodela prestižnih filmskih nagrada Oskar.

 

U Sjedinjenim Američkim Državama ova svečarnost počinje u 20 časova po pacifičkom letnjem računanju vremena, što je 2 sata ujutru po srenjeevropskom vremenu. 

 

Na crvenom tepihu pojaviće se mnoge poznate ličnosti i potrudiće se da svojim toaletama "obore" ceo svet sa nogu. Međutim samo neke od njih će se popeti na binu.

 

Podsetimo se kako je to bilo prethodnih godina i kakve su kreacije poznati prošetali crvenim tepihom. Među njima su se našli Nikol Kidman, Bili Porter, Lejdi Gaga, Barbra Strejsend...

 

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker