neočekivano

U velikoj tajnosti: Poznata glumica POSTALA JE MAMA i svet je ostao u šoku! (FOTO)

0

Džesika Čestejn je dobila ćerku uz pomoć surogat majke.

Džesika Čestejn je postala majka
Džesika Čestejn je postala majkafoto: Profimedia

41- godišnja Džesika Čestejn i suprug Đan Luka Paci de Preposulo postali su roditelji ćerke koju je na svet donela surogat majka, prenosi Stil.

 

S kćeri nazvanom Đulijeta Paci Čestejn, tročlana porodica viđena je u Njujorku prilikom odlaska kod pedijatra. Prinovu u porodici, holivudska glumica nosila je u nosiljci za bebe dok im je društvo pravila javnosti nepoznata žena za koju se pretpostavlja da je dadilja detetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mood (@themoodmagazine) on

Zvezda filma "Zero Dark Thirty" svoj privatni život se oduvek trudila da čuva daleko od očiju javnosti, a pre mesec dana uočena je u Bostonu s kolicima prilikom snimanja nadolazećeg filma "Eve".

 

Džesika Čestejn
Džesika Čestejnfoto: Profimedia

Prema natpisima američkih medija, ćerka Džesike Čestejn i supruga Đan Luke Paci de Preposulea ima četiri meseca i s parom putuje svugda. Svojoj mami i tati u Parizu prošle nedelje se tako pridružila se na svečanoj ceremoniji osvetljenja novogodišnje jelke u jednoj od poznatih robnih kuća

 

Častejn i preduzetnik Paci de Preposulo prošle godine su izrekli sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji venčanja na porodičnom imanju supruga, vili Tiepolo Paci u blizini gradića Karbonerea.

 

Upoznali su se 2012. dok je on radio kao PR slavnog italijanskog dizajnera Đorđa Armanija, a lepu glumicu do oltara je odveo glumac Al Paćino s kojim je jako bliska.

 

 

makonda-tracker