kao vino!

I superzavodljiva i raskošna i nemirna: Baršunasta GUČI haljina Salme Hajek otkrila je više nego što je htela da pokaže

0

Latino diva Salma Hajek iz godine u godinu sve je lepša i atraktivnija, a čini se da svoju divlju energiju ne može da sakrije ni na najsvečanijim događajima i crvenom tepihu. Doduše, ni ne mora!

foto: EPA-EFE /  NEIL HALL
foto: EPA-EFE / NEIL HALL

Britanska akademija filmskih i televizijskih umetnosti upriličila je u Rojal Albert holu u Londonu svečanu dodelu nagrada najistaknutijim umetnicima u godini za nama. Kako to obično bude kada su u pitanju tako važne svečanosti i dodele nagrada, svetske zvezde su na crvenom tepihu ovaj događaj podigle na viši nivo svojom pojavom.

 

 

Jedna od onih koje su bile najzapaženije zbog stajlinga jeste i Lejdi Gaga, čija haljina u nijansi crne i smaragdne boje je već proglašena za možda i najlepšu koju je do sada nosila! O samoj kreaciji dovoljno govori to što su šili čak 150 sati, a Gaga, koja ranije nije baš važila za ikonu stila, poslednjih meseci beleži samo pozitivne poene modnih kritičara — a ovo je jedno od njenih najglamuroznijih i najdecentnijih izdanja. Ništa manje pohvaljena nije bila ni prelepa Ema Votson, zvezda "Hari Poter" franšize i "Lepotice i zveri", koja je blistala ukombinaciji pliša i tila.

 

Između ostalih, na dodeli BAFTA nagrada pojavila se i Salma Hajek, latino diva koja stari kao vino, pa je iz godine u godinu, iz meseca u mesec, sve lepša i zavodljivija! 

 

Stajlign Salme Hajek za ovogodišnju dodelu BAFTA nagrada protekao je u znaki mini-problema koji i nije bio problem... Samo je pokazala više od onoga što je planirala! 

 

Salma je istakla svoje raskošne atribute u Gučijevoj haljini od ljubičastog baršuna, a u pitanju je model koji otkriva dekolte (u Salminom slučaju, vrlo bujni dekolte), dok visoki prorez na prednjem delu ističe njene izvajane noge.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE / NEIL HALL

 

Salma je pozirala fotografima, ali vidno je bilo da joj je neprijatno, jer joj je stalno izvirivala čipkasta podsuknja. Salma je pokušavala da "zatvori" prorez i sakrije seksepilnu čipku koja je izvirivala, ali nije joj baš uspevalo. Kada je odlučila da se pomiri sa sudbinom, ostavila je paparace da uživaju u svoj njenoj raskoši!

 

 

 

Možda nije bila najradosnija zbog ovog detalja, ali sigurno je da je važila za seks-bombu večeri.

 

 

makonda-tracker