previše ili ne?

U Kanu je uvek jedna od NAJBOLJE STILIZOVANIH, ali... Zbog ovog stajlinga je Bela Hadid GORELA OD SRAMOTE

2

Čak i modne boginje kao što je Bela Hadid imaju stajlinge zbog kojih se duboko kaju, i to baš sa najvažnijih crvenih tepiha!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Slavni supermodel Bela Hadid, koja je proglašena i najlepšom ženom sveta, razgovarala je za Vog o svojim 15 najneverovatnijih autfita prethodnih par godina. Jedan od njih jeste i crveni stajling koji je nosila na crvenom tepihu 2016. godine na Kanskom festivalu.

 

"I dalje sam posramljena kad se setim toga. Iako je ta haljina predivna, jednostavno, nisam se lepo osećala u njoj", rekla je ona.

 

1 / 5 Foto: Shutterstock

 

U pitanju provokativna i neverovatno seksepilna haljina s potpisom Alexandre Vauthier Couture, a Bela se nije osećala dobro u njoj zbog samog kroja. Ta haljina, naime, otkriva doslovno sve: noge, dekolte, leđa... Izrezi, otvori, tanke bretele, malo je dama koje bi ovu toaletu mogle da iznesu kao Bela, a ni ona nije bila najzadovoljnija!

 

Hadidova je izjavila da se u toj haljini osećala "i seksi i nervozno".

 

Srećom, uprkos "kritičnom" kroju, Bela je uspela majstorski da iznese haljinu. "To je moj alter-ego, Belinda. Ja sam njena suprotnost".

 

Ipak, ni ta pređašnja iskustva nisu sprečila Belu da se vrati ove godine u Kan u perfektnim autfitima: crnoj glam toaleti sa ogrlicom u obliku pluća, beloj haljini sa detaljima od tila, otkačenoj maloj crnoj haljini...

 

 

makonda-tracker