niko nije znao

"DELILA SAM DROGU SA OCEM, A BRAT JE IMAO SAMO 21 GODINU KADA JE UMRO OD PREDOZIRANJA": Slavna glumica priznanjem ŠOKIRALA SVET, a evo kako je uspela da izađe iz PAKLA ZAVISNOSTI

0

Slavna glumica progovorila je o svojoj prošlosti i borbi sa zavisnošću

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Džejmi Li Kertis je u intervjuu za časopis „Variety“ otvoreno progovorila o svojoj borbi sa zavisnošću, a otkrila je i da se neko vreme drogirala zajedno sa svojim ocem, glumcem Tonijem Kertisom.

 

- Znala sam da tata ima problema, a imala sam i ja pa smo delili drogu. Bilo je vremena kad sam ja bila jedino dete koje je htelo da razgovara sa njim. Imala sam šestero braće i sestara, a sad ih imam petoro. Moj brat Nikolas umro je od predoziranja heroinom kad je imao samo 21 godinu - ispričala je glumica.

 

Sa ocem je, kako priznaje, delila kokain.

 

- Bio je to jedini put kad sam uzela kokain i taj jedan put je bio sa njim. On je neko vreme bio čist, oko tri godine se trudio da se odvikne, ali nije potrajalo - rekla je Džejmi.

 

Toni je 2010. godine preminuo od srčanog udara sa 85 godina, a Džejmi se drogirala tabletama protiv bolova punih 10 godina.

 

- Stalno sam uzimala opijate, krala sam ih, lagala. Niko nije znao. Niko - priznaje.

 

Tek je u februaru 1999., kad se prvi put prijavila na odvikavanje, za to priznala suprugu Kristoferu Gestu, sa kojim je u braku 33 godine.

 

- Odlučila sam da prekinem taj ciklus koji je uništio živote generacijama moje porodice. To što sam ostala trezna je bilo moje najveće životno dostignuće. Veće od toga što sam pronašla muža, veće od toga što imam dvoje dece, veće od bilo kojeg poslovnog uspeha. Veće od svega - rekla je glumica koja je trezna poslednjih 20 godina, no i dalje posećuje sastanke lečenih zavisnika.

 

 

makonda-tracker