Iskrena ispovest

Kako je poznatoj glumici plastična hirurgija postala ulaznica za pakao: 11 razvoda, besa na pretek... (FOTO)

0
Slavna ćerka holivudskih legendi Tonija Kurtisa i Dženet Li, počela je da se drogira da bi se osetila bolje. Takođe, njen cilj je bi i da prevaziđe usamljenost, ali je vremenom postala zavisnik, a i alkoholičar.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Posle plastične operacije na očima koju je imala sa 35 godina Džejmi Li Kurtis nije ni sanjala da su se vrata pakla otvorila. Glumica se prisetila kako je njena sestra Keli boravila u njenoj kući pošto je slomila kost, i počela da joj krade lekove protiv bolova. Pošto se godinama kasnije izlečila od zavisnoti, Džejmi je sestri napisala pismo, ali ga nikada nije poslala.

Čuvala sam ružnu tajnu. Pronašla sam i uzela mnogo tvojih lekova protiv bolova. Izdala sam te i znam da si ljuta, i imaš svo pravo da budeš. Usamljena sam. Uzimala sam ih noću da olakšam bol. Plašila sam se da ti kažem", piše u pismu.

Glumica koju publika obožava i smatra jednom od retkih autentičnih žena u Holivudu, otkriva da su njeni problemi počeli zbog holivudske kulture koja propagira večnu mladost. Zbog toga je pre 23 godine imala svoju prvu plastičnu operaciju i to pošto joj je kamerman na snimanju rekao da ima "kese" ispod očiju.

 

Ove zvezde su postale zavisnici od droge još kao deca

 

Pošto je operisala oči, lekari su joj prepisali lekove protiv bolova, ali je ona počela da ih zloupotrebljava i da mnogo pije jer se plašila da će postati manje privlačna, ne samo svojoj publici, već i tadašnjem suprugu.

 

foto: Profimedia

Isprobala sam različite vrste plastične hirurgije, dovoljno da sprečim telo da uđe u sredovečnost. Svaki put kada sam se operisala, nešto se iskomplikovalo. Osećala sam se ružno, nisam više bila prirodna. Mislim da je to bio veliki stimulans da počnem da koristim drogu", rekla je Džejmi.

Došla je u fazu kada se, kako je priznala, "obeznanjivala svakodnevno". Prestala je da se drogira 1999. godine i to zato što je bila zabrinuta kako će njena zavisnost uticati na ćerku En. Glumica je ispričala da je deo zalečenja bilo puštanje sede kose i prestanak nošenja cipeli na štiklu. Ipak, i dalje joj je bilo teško da napravi balans. Tada se "toliko prepustila tome da je baš briga kako izgleda", da je počela da zanameraje svoje telo.

Zato sam napravila promenu i smršala sam", rekla je.

foto: Profimedia

Danas radi kao savetnica ljudi koji imaju probleme sa zavisnošću, a 18 godina je trezna.

Trezna sam 18 godina i lepota toga što si proveo život kao alkoholičar i zavisnik na lečenju jer što možeš da služiš drugima", rekla je Džejmi ovih dana.

Ona je kao dete prošla kroz ukupno 11 razvoda svojih roditelja.

Podizala me je porodica u kojoj je bilo 11 razvoda, mnogo besa i teških osećanja", rekla je Džejmi nedavno za "People".

makonda-tracker