nizao je skandale

ŠOKANTAN PRIZOR RASTUŽIO FANOVE: Poznati pevač završio u bolnici nakon što je godinama odbijao pomoć

0

Pretio je članovima svoje porodice, izazivao incidente, a nedavno je sve iznenadio tetovažom s likom Rijane preko pola lica.

foto: Instagram
foto: Instagram

Iako ima svega 31 godinu, pevač Aron Karter godinama se bori s mentalnim problemima i bolestima zavisnosti, a dugo je odbijao bilo kakave radikalnije mere lečenja.

 

Ipak, izgleda da je hospitalizacija bila neizbežna. Njegova majka Džejn izjavila je za TMZ da ga je hitno odvela u bolnicu kada je ušao u njenu kuću mršaviji nego ikada. Njegovo stanje još uvek je obavijeno velom tajne, ali je na njegovom profilu na Instagramu osvanula fotografija nastala dok je ležao u bolničkom krevetu.

 

 

Mama će se pobrinuti za tebe — stoji u opisu ove fotografije.


Nakon što se javno sukobio s bratom Nikom Karterom, nekadašnjim članom grupe Bekstrit bojz, Aron Karter se više puta našao u središtu skandala, a svet je najviše šokirao pretnjama koje je uputio svom bratu, njegovoj supruzi Loren i njihovoj nerođenoj bebi. Nik je zbog toga zatražio zabranu prilaska.

 

1 / 6 Foto: FREDERIC BROWN / AFP / Profimedia

 

On se kasnije izvinio zbog ovoga, a potvrdio je da boluje od šizofrenije, bipolarnog poremećaja, akutne anksioznosti i manične depresije. Tokom gostovanja u emisiji The Doctors, on je, štaviše, pokazao pred kamerama punu kesicu lekova i istakao da je to njegova stvarnost i da nema šta da krije.

 

Poznat je i kao pasionirani kolekcionar vatrenog oružja, koje poseduje u velikim količinama, a policija je nedavno pokušala da zapleni Aronovu kolekciju i odvede ga na psihijatrijsko lečenje. On je poručio da oružje nosi i sa sobom, ali je sve uveravao da ne predstavlja pretnju po druge.

 

Njegovi obožavaoci bili su posebno iznenađeni kada se nedavno pojavio s tetoviranim likom pevačice Rijane na licu.

 

 

makonda-tracker