kako vam izgleda?

BILA JE NAJVEĆA TINEJDŽ ZVEZDA, A ONDA SE PREDALA POROCIMA: Evo gde je danas Lindzi Lohan!

1

Imala je uspešnu filmsku karijeru, ali u jednom je trenutku postala nemirna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mnogi je pamte kao preslatkudevojčicu koja je glumila u hitovima kao što su "Zamka za roditelje", a onda i kao tin ikonu u "Zlobnim devojkama".

 

Imala je uspešnu filmsku karijeru, ali u jednom je trenutku postala nemirna. Baš kao i svaka tinejdžerka.

 

 Lindzi je odrastala pod budnim okom fotografa i svetskih medija koji su pratili svaki njen korak. Svako pijanstvo zabeleženo je na stranicama tabloida i to je bilo previše za nju. Kao i za mnoge mlade zvezde koje su umesto normalnog detinjstva imale karijeru.

 

Više puta je završila na rehabilitaciji, lečila se od alkohola i zavisnosti od droga, imala javne nervne slomove.

 

foto: Profimedia

Čak i kada se činilo da se sve malo smirilo, punila je tabloide bizarnim pričama, saznalo se da deo vremena provodi u Dubaiju, a onda je počelo da se šuška i da je prešla u islamsku veru.

 

Verila se sa ruskim bogatašem Egorom Tarabasovim, ali nije sve bilo bajka. Verenik ju je fizički napao dok su bili na odmoru u Grčkoj.
Nakon toga potpuno se povukla.

 

Iako nije potvrdila da je prešla u islamsku veru, u razgovoru za Njujork Tajms Lindzi kaže da se preselila u Dubai jer je htela da pobegne od Holivuda. Jedan od razloga zašto je odabrala Dubai je i činjenica da su tamo zakoni o fotografisanju i kršenju privatnosti osoba jako strogi.

 

Prvo je počela da se bavi televizijskom produkcijom, a onda je postala suvlasnica noćnog kluba u Atini. Pre samo nekoliko nedelja postala je vlasnica "beach" bara na grčkom ostrvu Mikonos.

 

 

" Ne želim da me iko osuđuje. Moja gluma je dobra, volim da radim, samo ne želim da više budem u centru pažnje. Ne želim da javnost zna išta o mom privatnom životu. Ja sam normalna, draga osoba. Dobra osoba. Nemam loše namere. A moja prošlost mora da ostane u prošlosti i ljudi moraju da se pomire sa time. To mi je najvažnija stvar sada", kaže Lindzi.

 

 

makonda-tracker