uznemirujuće

GODINAMA TVRDI DA JE VEŠTICA: Popularna reperka sve zgrozila JOŠ JEDNIM bizarnim ritualom

1

Nakon što nam je pre nekoliko godina pokazala kako čisti orman u kojem "žrtvuje kokoške", otišla je korak dalje...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reperka Azilija Benks, koja stoji iza hita 212, jedna je od nesumnjivo najkontroverznijih poznatih ličnostui na svetu.


Više puta je ulazila u fizičke okršaje, između ostalih i s glumcem Raselom Krouom, podelila je Rijanin broj telefona jer ju je naljutila vređanjem Donalda Trampa, "tvitovala" je o tome kakav je glumac Šaja Labaf u krevetu, ismevala i napadala bronje poznate ličnosti, napala čoveka jer je dugo uzimao svoj prtljag na aerodromu, imala rasističke ispade, ali je nesumnjivo najbizarniji deo njene biografije — veštičarenje.

 


Navodno se već sedam godina bavi izvođenjem različitih rituala, a 2016. godine je podelila snimak na kojem je vidimo kako iz ormana uklanja ostatke mrtvih kokošaka, koje je navodno žrtvovala. Pre nekoliko dana, ona je ponovo sve šokirala, podelivši snimak na kojem je vidimo kako s još jednom osobom kopa grob svog mačka Lucifera. To nije sve: potom je lobanju svog ljubimca, uz šampanjac, sto dolara, krst i bočicu parfema Chanel No. 5, skuvala u loncu i napravila mu oltar.


Reperka se potom požalila što je njen uznemirujući čin izazvao toliko negativnih reakcija.


Mačja glava se pere u peroksidu kako bi se u potpunosti očistila, a onda ću je odneti u zlataru kako bi je tamo pozlatili. Lucifer jer bio ikona. Zaslužuje da bude sačuvan — rekla je.

 

 


 

makonda-tracker