NE IDE IM

SVAĐE NA ULICI, NEGATIVNA ENERGIJA: Slavni bivši partneri SVE čine za dobrobit dece — ali netrpeljivost ne mogu da sakriju (FOTO)

0

Ben Aflek i Dženifer Garner ponovo imaju problema, a njihovu svađu paparaco je uhvatio baš dok su proslavljali porodično Dan zahvalnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Garner ponovo imaju problema, a njihovu svađu paparaco je uhvatio baš dok su proslavljali porodično Dan zahvalnosti. Naime, njih dvoje su izašli iz kuće i svađali se, vidno uznemireni oboje.

 

Bivši partneri zajedno su proveli sredu i četvrtak sa svoje troje dece, a u petak su stvari izmakle kontrole. Dženifer je delovala vrlo napeto, a Ben je uporno gestikulirao rukama, verovatno pokušavajući da joj nešto objasni. Kako navode strani mediji, ona je potom Bena odvezla do udaljenog hotela. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ipak, oni su viđeni kasnije kako zajedno sa decom kupuju jelku, ali oboje su bili više nego namrgođeni. Strani mediji prenose da su nastavili svađu, te je zato bila prisutna negativna energija.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ovaj holivudski par ima decu Vajolet, Serafinu i Semjuela, a o njima se zajedno staraju nakon što su se razišli 2015. fodine. Dženifer je bila velika potpora Benu u borbi sa alkoholizmom. 

 

Zvanično su se razveli 2018.

 

 

makonda-tracker