moda na njen način

KOKTEL-HALJINA odavno nije bila ovako šik: Blistavi stajling Adrijane Lime za crveni tepih ― uz neizbežni jesenji komad

0

Adrijana Lima ima savršen recept za potpuno privlačenje pažnje: dovedi novog momka, a obuci se šik i seksi u isto vreme!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel Adrijana Lima bila je definitivno jedna od glavnih zvezda na gala otvaranju Muzeja Akademije filmskih umetnosti u Los Anđelesu. Ne samo što je svojim šik stajlingom privukla poglede modnih sladokusaca, ona je stigla na crveni tepih sa svojim momkom, o čijem identitetu se već mesecima raspreda.

 

Njih dvoje, pre Los Anđelesa, bili su u centru pažnje u Veneciji, na 78. Mostri, kada su stigli na premijeru filma Paralelne majke, ali i dan kasnije, u ležernijem, kežaul izdanju. 

 

Adrijana i njen novi momak, za koga je izjavila kako je materijal za muža, sijaju zajedno, nema sumnje, a to se odražava i na manekenkinom perfektnom izgledu!

 

Nekadašnja srpska snajka zablistava je u mikro mini koktel haljini nude nijansi, sa dugim rukavima, koja je suptilno istakla dekolte, a njene noge u potpunosti. Ipak, Lima nije dozvolila da ostatak njenog izgleda ostane u senci ovog mini modnog komada. Uz haljinu je ponela neizbežni jesenji komad: kožni mantil.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Trenč mantil od kože sigurna je varijanta sa kojom ne možete da omašite, bilo da ste pošli u restoran, na posao, ili kao Adrijana ― na crveni tepih. Tako  i najseksepilnije izdanje dobija potrebnu šik dozu, a čini se da je Adrijana uspela da napravi savršen balans. 

 

Ona je ponela i zlatne sandale s visokom potpeticom, koje su standardan model u njenom cipelarniku, pa ih  je nosila upravo na Filmskom festivalu u Veneciji.

 

 

makonda-tracker