koja vam se najviše dopada?

Adrijana Lima kao BOGINJA, Džordan Dan kao SAN: Najlepše haljine s dodele modnih nagrada u Londonu

2

Na tradicionalnoj dodeli Modnih nagrada koju uručuje Britanski modni savet sinoć smo videli možda i najviše poznatih lica na nekom crvenom tepihu ove godine, ali i još nešto zanimljivo: gotovo da nije bilo loše odevene žene!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U londonskom Rojal Albert holu sinoć je održana dodela Modnih nagrada u Rojal Albert holu, evropski odgovor na Met galu, a uprkos niskim temperaturama na crvenom tepihu je bilo vrelo i uzbudljivo!


Imali smo priliku da vidimo veliki broj poznatih dama, a među onima koji su privukli najviše pažnje nesumnjivo je brazilska manekenka Adrijana Lima, koja je ponela spoj maksi-suknje sa šlicem i kratkog topa s dugim rukavima.

 

Međutim, nije Lima najveće ime koje smo videli — bila je tu i glumica Kejt Bekinsejl u očaravajućoj crnooj toaleti ukrašenoj kristalima koji prekrivaju kratke rukave i naglašavaju struk, manekenka Džordan Dan, koja se odlučila za veličanstvenu crvenu haljinu koju ćemo sigurno ponovo videti na nekom crvenom tepihu, Džena Koleman u beloj toaleti sa zlatnim pojasom, influenserka Aleksa Čang u romantičnoj i bajkovitoj balskoj haljini...


Sve ovo i još mnogo toga što nam je oduzelo dah potražite u galeriji i obavezno nam recite ko je ostavio najjači utisak na vas.

 

1 / 10 Foto: Marechal Aurore/ABACA

 

 

 

makonda-tracker